Faceți căutări pe acest blog

Saruri de baie bio pentru slabit

Cine vrea sa scape de cateva kilograme in plus? Probabil multa lume isi doreste sa slabeasca macar 5 kg, fara prea mult efort.
Adevarul este ca daca nu te apuci de sport si alimentatie corecta nu prea ai sanse de succes.. Pentru persoanele care vor sa combine utilul cu placutul si vor sa scape de surplusul de kg si celulita venim cu o idee interesanta. e vorba despre un produs bio care te ajuta sa slabesti in timp ce faci baie. Suna bine, nu?


E vorba de "Saruri de baie care alunga celulita" Produs romanesc bio cu ingrediente naturale.
Prospectul scrie care are urmatoarele proprietati: elimina celulita, are actiune activa asupra straturilor de grasime din corp, ajuta circulatia periferica si oxigenarea corporala, contribuie la fermitatea musculaturii si elimina congestia nazala.

Ce contine borcanul cu saruri de baie ? Ingredientele sunt: oxigen, ienupar, ulei de masline bio, ulei de argan bio, ulei de migdale, peroxid de hidrogen.
Cumpara de aici saruri de baie pt slabire si anticelulita
Saruri de baie pt slabire
si anticelulita

Ce pret are si unde se gaseste?  O doza de 400 gr costa in jur de 13-14 lei. Se vinde in magazinele bio. Il poti cumpara online de exemplu pe acest site.

Cum se foloseste? Adica cum se aplica? De fiecare data cand faci baie adaugi 2-3 linguri de saruri in cada de baie si stai in apa pana ai chef.

Cine foloseste saruri de baie ca sa slabeasca? Au contraindicatii? Efecte adverse?
Nu scrie deloc informatii despre contraindicatii, dar se stie ca cine are rani deschise pe corp sa evite folosirea sarurilor de baie.


Ati testat deja produsul, il folositi, cu sau fara efect ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog