Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Amelioreaza depresia postanatala in mod naturist -pachet cu livrare in UE

Daca cunosti pe cineva care a nascut recent si sufera de tristetea de dupa nastere, atunci afla ca exista o solutie pentru eliminarea acestor simptome fara a afecta mama si bebelusul.

Este vorba de un pachet numit "Ameliorare depresie postanatala". Este un Tratament naturist pentru mamele care au depresie de dupa nastere.

Acest pachet contine urmatoarele produse: laptisor de matca pur bio 50 gr Api Vitalis, polen crud poliflor 100% raw organic 250gr Apis Donau si miere de mana 500 gr Prisaca.


Cum stim daca o proaspata mamica sufera de depresie postnatala ? E posibil sa apara stare de tristete imediat dupa nastere ?
Este un lucru care apare destul de des. Tristetea poate aparea in prima sau a doua zi imediat dupa ce mama a nascut si poate dura pana la 3 saptamani.

Simptomele depresiei postnatale sunt: tristete, stare generala proasta, neliniste, episoade dese de plans, iritabilitate, anxietate, lipsa poftei de mancare, lipsa placerii de a trai viata, lipsa energiei si a motivatiei, probleme cu somnul, stari de vina, lipsa de speranta, ingrasare sau slabire inexplicabila, interes scazut fata de copil, o stare neplacuta ca viata nu merita traita. Toate acestea pot aparea in special din cauza schimbarilor hormonale.
Cumpara de aici Produse apicole care vindeca depresia dupa nastere livrare in Uniunea Europeana
Cumpara aici pachetul
pt depresia dupa nastere

Acest pachet cu produse apicole ajuta la inlaturarea acestor simptome.

 Prospectul scrie ca laptisorul de matca regleaza nivelul hormonal, ajuta somnul, reechilibreaza si regenereaza organismul.

Polenul crud e plin de vitamine si minerale, antioxidanti si enzime esentiale corpului mai ales dupa nastere.

 Ajuta si creierul sa functioneze normal.

Mierea de mana (de padure) contine multe saruri minerale care trateaza epuizarea si demineralizarea.

Cum se administreaza si pentru cat timp ? Utilizarea se face timp de 30 de zile in fiecare zi. Se va lua 1 gram de laptisor de matca, 16-grame de polen crud si 30 gr de miere de mana (de padure).

Cat costa un astfel de pachet naturist apicol ? Pretul este in jur de 110 lei.

De unde se poate cumpara?  Pachetul Ameliorare depresie postnatala de poate cumpara de exemple pe acest site cu produse naturiste .

 Produsele se trimit si in afara tarii deci daca esti in strainatate, poti comanda si ei iti trimit coletul pe teritoriul Uniunii Europene.

Speram ca recomandam aceste produse venim in ajutorul femeilor care au depresie inainte si dupa nastere.
Cine a folosit deja aceste produse? In cat timp apar rezultate? Ati testat deja produsul, il folositi, cu sau fara efect ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog