Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Iata ce poti trata cu ulei de oregano salbatic

Stiati cat de folositor poate fi uleiul extras din planta numita Oregano salbatic ? Cautati ceva care sa va scape de infectiile din corp ? Denumirea stiintifica a plantei in latina este Origanum vulgare, in engleza i se spune Oregano oil. Substanta activa din aceasta planta medicinala se numeste Carvacrol.

Prospectul uleiului din oregano salbatic scrie ca are urmatoarele beneficii:

- ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor, bacteriilor, virusilor, parazitilor.
- poate fi folosit in tratamentul infectiilor urinare si de prostata
- eficient in prevenirea infectarii cu Stafilocolul Auriu dupa operatii
- cu acest ulei poti vindeca infectiile la nivelul pielii, ranile, inflamatiile dintilor sau ulceratiile la nivelul gurii,

- elimina infectiile fungice, ciupercile aparute pe picioare, mai ales in zona unghiilor si a degetelor
- te scapa de mirosul neplacut al picioarelor
- vindeca acneea, negii, psoriazisul, furunculele
Cumpara de aici ulei antifungic din oregano salbatic
Cumpara de aici ulei antifungic din oregano salbatic
- este bun ca tratament in caz de infectie pulmonara, respiratie grea, suieratoare, sinuzita (se fac inhalatii zilnice)
- se poate utiliza in combaterea infectiilor cu Candida, Giardia (giardia duodenalis), Escherichia Col (E. coli), Klebsiella pneumonia, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus.

Cat costa si de unde se poate cumpara ulei din oregano salbatic ? O sticluta de 10 ml are un pret de aproximativ 59 de lei.

 Pare un pret piperat pentru o cantitate asa de mica, dar pentru ca este puternic antifungic, antiinflamator, antiparazitar
si antibacterian, isi face efectul cu o cantitate mica in mod natural. Se poate comanda online de pe internet de ex pe acest site cu suplimente alimentare.

Cum se administreaza ? Se poate bea, adica se adauga 5 picaturi de ulei de 3 ori pe zi intr-un paharel mic cu apa, se amesteca si se consuma imediat.

Uleiul poate fi folosit la inhalatii pentru decongestionarea nasului si vindecare infectiilor la nivelul plamanilor.
Extern se poate aplica putin pe zona afectata : rana, iritatie, intepatura, furuncul, etc  dupa care se aplica un plasture peste ulei.

Cine a folosit deja acest ulei la vindecare ? Are contraindicatii ? Efecte secundare provoaca ? Pentru ca este un produs natural nu are efecte secundare de nici un fel.

Totusi persoanele sensibile la oregano trebuie sa evite produsul. In cazul copiilor si femeilor insarcinate, intrebati medicul dvs inainte de a folosi produsul. Evitati consumul in cantitate mare pentru ca e un produs puternic si concentrat.

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog