Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Elenei Merisoreanu -14 kg in 30 de zile

Cum a slabit cantareata Elena Merisoreanu ? Cantareata de muzica populara a fost invitata zilele trecute la emisiunea Tv "Star Chef", la AntenaStars unde a povestit secretul ei pentru a-si mentine greutatea ideala.

Doamna Merisoreanu a tinut o cura de slabire cu care a reusit sa slabeasca 14 kg in doar o luna de zile. Este vorba de o dieta stricta. Meniul zilnic a fost doar varza cruda si lapte covasit.



Timp de 30 de zile nu a mancat nimic altceva. Aceasta dieta a ajutat-o sa slabeasca imediat dupa ce a nascut, deci era mai tanara. Cu aceasta dieta a reusit sa ajunga la greutatea de 65 de kilograme.

Cantareata povesteste ca mai tine din cand in cand aceasta dieta cateva zile pe saptamana cand rezista. Totusi pentru ca este o dieta foarte stricta, trebuie luat in considerare starea de sanatate a persoanei care  vrea sa slabeasca in acest mod.
Elena Merisoreanu

Se ia in considerare si faptul ca daca tineti un regim alimentar strict, organismul scade in greutate, dar daca reveniti la alimentatia de tip "fast-food" va ingrasati inapoi imediat si eventual mai observati si cateva kilograme in plus.

Pentru a slabi pe langa alimentatia corecta, este necesar sa faceti si multa miscare.

Ce este laptele covasit ? Ce inseamna ? I se spune si lapte prins, chefir, lapte fermentat dulce, iaurt sau lapte acru.

Cantareata Elena Merisoreanu are 68 de ani. S-a nascut in data de 5 noiembrie 1948. Este o vedeta renumita in Romania fiind o cantareata de muzica populara.

Cine a incercat metoda ei de slabire? Credeti ca afecteaza sanatatea ? Poate avea efecte secundare ? Contraindicatii ? In cazul in care aveti probleme stomacale sau intestinale sau aveti alergie la lactate sau la varza, trebuie sa evitati aceasta cura de slabire.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog