Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Acum te dai cu bicicleta in casa cu Home Trainer Tack

Cine adora tot ce tine de ciclism ? Iubiti sa va dati cu bicicleta prin parc vara ? Dar iarna ? Cei care vor sa se antreneze cu bicicleta proprie, dar timpul rece de afara nu va permite (iarna prin zapada si gheata e mai greu), venim cu o stire care va va face sa zambiti.

Au aparut niste aparate speciale numite Home Trainer care se pot folosi atasat la bicicleta proprie si poti pedala in voie in casa sau unde te antrenezi de obicei. Noua personal ni se pare o idee geniala, usor de montat si chiar eficienta.


Deci e vorba de Home trainer-e care sunt disponibile in mai multe modele si la preturi diferite.

- de exemplu Home trainer Tack Blue Twist. Este trainer de culoare albastra. Are atasat un aparat prin care poti seta 7 nivele de rezistenta. Se poate atasa la bicicletele care au rotile de un diametru exerior intre 610 si 720 nm. Cat costa si unde se gaseste ? Pretul acestui model de home trainer pentru biciclete este in jur de 599 de lei. Il puteti vedea si cumpara direct  site-urile cu echipamente pentru sport.

- un alt model este Home Trainerul Elite Volare Mag elastogel. Are culoarea neagra cu alb. Rezistenta magnetica ce se poate atasa este de 5 nivele. Se poate monta pe cadru de aluminiu pentru biciclete care au roti intre 24 si 28 inch. Costa in jur de 710 lei si se poate comanda online direct in magazinele cu articole sportive.

Cel mai scump Home Trainer este modelul Tacx Vortex Smart T2180. Costa in jur de 1950 ron.

Dar cum se folosete un home trainer ? Cum se monteaza ? E foarte simplu de folosit. Se desface cutia, aparatul se pune pe podea. Se desface manerul rotativ pana la maxim, apoi se ataseaza roata din spate a bicicletei, apoi se roteste manerul inapoi pana se prinde bicicleta fix in home trainer.

Atasat de home trainer exista un mic dispozitiv de reglare a vitezei care se monteaza in fata pe maner langa soneria bicicletei.

Odata fixata bicicleta pe home trainer se poate pedala in voie. E o idee exceptionala, se poate oferi cadou
 pentru pasionatii de ciclism. :)

Ce parere aveti despre aceste accesorii pentru bicicleta?

Asteptam comentariile voastre aici pe blog. Voua care model va place cel mai mult ?
 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog