Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bijuterii cu cristale norocoase potrivite zodiei Pesti

Dupa ce am scris pe acest blog despre cele mai recomandate bijuterii, ce contin pietre norocoase pentru fiecare zodie in parte, azi urmeaza zodia Pesti.

In aceasta categorie intra persoanele nascute in perioada 19 februarie-20 martie.
Pestii sunt semn de apa, cele mai norocoase culori pentru ei/ele sunt culoarea albastra, violet, bluemarin, culoarea marii/oceanelor si a apelor cristaline.

Parfumuri pentru femei si barbati - idei pentru un cadou perfect

Vreti sa cumparati un parfum special pentru persoanele dragi pentru Craciun ? Iata cateva recomandari care pot fi perfecte pentru un cadou special.

Am ales urmatoarele parfumuri pentru el si ea.
1- Apa de parfum pentru femei Taylor Swift - Wonderstruck enchanted. Ambalat intr-o sticla rosie luxoasa de 100 ml are un miros oriental vanilat.

Modele de rochii perfecte pentru Craciun si Revelion

Cu ce sa ma imbrac de Sarbatori ? Ce rochie ar fi cea mai potrivita ?

In cazul in care vrei niste idei de rochii de seara pentru ocazii speciale, atunci trebuie neaparat sa vezi aceste rochii elegante in care vei arata perfect cu ocazia evenimentelor de sarbatoare.

Iata rochiile care consideram ca vor fi cele mai bune tinute pentru Revelion:

Un barbat a slabit 18 kg consumand zilnic o cafea "imbunatatita"

Cum sa slabesti cu cafea ? Se poate ? Probabil stiti ca daca bei zilnic cafea poti slabi. Asta in cazul in care nu esti alergic/a la cofeina.
Daca poti consuma cafea si vrei sa slabesti, trebuie neaparat sa incerci metoda de slabit numit Buletproof.

Idei de Cadouri -pachete ce contin cosmetice

Pentru ca a inceput sezonul cadourilor venim cu niste idei de cadouri pentru femei si barbati.

Am ales niste casete cadou. Adica cutii ambalate frumos, care contin mai multe produse cosmetice si care vor arata perfect sub bradul de Craciun.

Rochii office care avantajeaza talia

Te gandesti de multe ori in ce sa te imbraci cand mergi la birou ? Cauti niste rochii elegante care se potrivesc in atmosfera office ?

Atunci trebuie sa vezi cele 3 modele pe care le-am ales azi pentru tine. Sunt pline de stil, rafinament si eleganta si care te fac sa pari mai slaba si mai increzatoare in fortele proprii.

 Se pot purta zilnic la servici, dar se potrivesc de minune la orice ocazie mai selecta.

Dieta cu care a slabit Ionela Prodan 16 kg

Cum a reusit sa slabeasca mama Anamariei Prodan?  Ce a facut ca sa scape de kilogramele in plus?

Invitata la emisiunea Agentul Vip de la Anterna Star pe 1 decembrie 2015, a surprins pe toata lumea cu noua ei silueta. Pentru ca a slabit considerabil a fost intrebata care este trucul ei si cate  kilograme a dat jos.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog