Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Iata ce cristale aduc Scorpionilor norocul si mai multa energie de viata

Ce fel de pietre i se potrivesc zodiei Scorpion ? Indiferent ca le purtati sub forma de bijuterii, inele, amulete, lantisoare sau cercei, cristalele semipretioase specifice fiecarei zodii, va pot aduce mai multe sansa in viata, succes, bunastare si echilibru emotional.

Echipament sportiv pentru barbati - ideal pentru antrenamente si timp liber

Asa cum v-am promis in articolul trecut (Echipament sportiv pentru femei), revenim cu cateva recomandari de produse sportive potrivite barbatilor.
Am ales cateva piese utile oricarui barbat care doreste sa se apuce de sport, sau care cauta pur si simplu cateva idei cu ce mai e la moda, ce se poarta cand mergi pe la sala :)

Scapa de kilogramele in plus cu ZeroDiet - terapia auriculara

Vreti sa stiti ce mai e nou in domeniul solutiilor de slabit ? Ei bine, azi am descoperit o metoda care poate contribui la scaderea in greutate. Nu e vorba de pastile minune, nici de echipament sportiv.

E vorba despre slabirea prin terapia auriculara. Produsul se numeste Zero Diet si este o noutate pe piata din Romania.

Echipament sportiv Adidas pentru femeile care vor sa faca fitness/aerobic

In ce sa ma imbrac daca vreau sa fac exercitii fizice la sala, sau acasa ? Ce haine sunt cele mai potrivite, care sunt cele mai lejere optiuni ?

Asa cum ati vazut si la televizor, multe dintre vedete (azi vorbim doar despre femei, despre barbati in articolul urmator) care practica zilnic diferite activitati sportive (Simona Halep, Carmen Bruma, Nadia Comaneci, etc...), sunt echipate corespunzator pentru orele de sport.

A aparut crema antirid Idunne Facelift care reda tineretea

Ce fel de cosmetice pot folosi pentru a elimina ridurile profunde de pe fata ? Se pot sterge semnele imbatranirii cu vreo crema minune ?
Cine viseaza sa arate mai tanara cu cativa ani ? Ten mai tanar cu 10,15 ani. ?.. suna miraculos, asa-i ?

Am gasit un produs cosmetic nou, aparut acum si la noi in Romania. E vorba de crema 2 Minute Idunne Face Lift. Bogat in ingredientul de baza -colagen, care are efect  instant. Se zice ca , deja dupa 2 minute de la aplicare pe fata, se vede cum pielea se netezeste si intinereste.

Andreea Balan dezvaluie cum poti avea manichiura de milioane

Vrei o manichiura impecabila care sa atraga toate privirile ? Atunci trebuie sa incerci Gelurile UV Cupio.
Cantareata Andreea Balan foloseste aceste geluri si isi asorteaza mereu manichiura de vedeta, cu costumele de scena si mai nou si cu parul ei albastru :).

Crema demachianta "fara lacrimi" -prezentare de produs

Cum sa ma demachiez fara sa lacrimez ? Ce fel de lotiune ajuta cel mai bine tenul cand trebuie sa sterg machiajul de pe fata ? O solutie poate fi Crema demachianta "fara lacrimi" de la Vivanatura cu migdale si argint. E un produs cosmetic oferit pentru testare de la Vegis.

Capsula Forskolin te scapa sau nu de obezitate?

Urmarind ce mai apare nou pe piata dietelor, am vazut cel mai nou supliment alimentar care se spune ca ar ajuta la eliminarea surplusului de kilograme.

Bineinteles am vrut sa aflam cat mai multe detalii despre produs. Ce contine, ce efect are si cate kg poti slabi daca il folosesti ? Numele capsulelor este Forskolin 1020 si e destul de popular in Statele Unite ale Americii.

Colon protect te scapa de constipatie rapid

Am probleme cu constipatia. Cu ce pot trata problema ? Ce sa folosesc ? Sunt multe produse create special pentru probleme de colon.

De exemplu poti incerca Colon Protect care este facut de firma Zdrovit. Probabil ati auzit despre el si la reclamele de la radio.

Tu ce pantofi pentru sport iti alegi ?

Ce tip de pantofi sa-mi cumpar pentru a ma apuca de sport ? Care ar fi cel mai potrivit model ? Conteaza cu ce fel de pantofi mergi la sala, sau pe terenul de zgura ? Dar daca vreau sa alerg in zone montane, cu ce fel de incaltaminte sa ma duc ?


Un lucru e clar. Daca vrei sa faci sport la modul serios, ai nevoie de echipament sportiv adecvat. De exemplu daca vrei sa te apuci de alergat, ca si renumita Carmen Bruma, care alearga la maraton pentru a-si implini un vis, atunci iti trebuie niste pantofi speciali pentru alergare.

Aspasia - supliment pentru par, unghii si piele

Caut vitamine pentru a avea un par sanatos. Cum imi pot intari firul de par, unghiile si ce pot face ca sa am tenul mai stralucitor?

Probabil multe femei adulte, isi pun aceasta intrebare. Si eu personal imi doresc sa nu imi cada zilnic fire de par, sa nu mi se rupa unghiile si sa elimin ridurile fine, care incep sa apara odata cu inaintarea in varsta.

Cartea care te invata cum sa slabesti noaptea

Vreau sa slabesc cateva kilograme. Ce si cum sa fac ?

Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta si sa incepi o remodelare a corpului tau, primul pas e sa te apuci sa te informezi cat mai bine.

Cu cat citesti mai mult despre alimentatia sanatoasa si corecta, cu atat ai sanse mai mari de reusita.

Ligia Pop - carte noua cu retete raw vegane pentru bebe si copii

Probabil o cunoasteti pe Ligia Pop. Sau cel putin ati auzit de ea si de faptul ca promoveaza un stil de viata mai diferit, decat cel cu care s-a obisnuit majoritatea populatiei. E vorba de alimentatia raw si vegana. E un stil de alimentatie si de viata care necesita multa disciplina si perseverenta, insa merita !

Ligia dupa ce a nascut o fetita, a inceput sa prepare alimente speciale pentru bebelusului ei si a inglobat intr-o carte toate retetele ei.

Raluca Zenga a lansat Manualul mamicii Zen

Zilele trecute citisem pe un forum de mame si bebelusi niste sfaturi despre cum ar trebui "sa fiti parintii model al noului bebe", cam despre asta era vorba.

Mi s-a intiparit in minte un comentariu al unei tinere mamici, si anume scria ca, ce pacat ca nu exista un manual de mame, care sa te invete ce sa faci cu copilul nou nascut, mai ales daca esti dupa prima nastere - deci experienta proprie e practic zero.

Ei bine aflati ca si alte femei s-au gandit la necesitatea unui astfel de ghid. De exemplu Raluca, sotia antrenorului Walter Zenga a lansat pe 8 septembrie 2015, o carte exact despre acest subiect.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog