Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cristalele norocoase potrivite zodiei Leu

Cum poti aduce norocul si intelepciunea in viata ta pe cai esoterice ? Un ajutor de nadejde pentru asta ar fi purtare unor talismane sau bijuterii care contin niste pietre pretioase sau semipretioase, care daca sunt alese corect, si se potrivesc perfect zodiei tale, te pot ajuta sa iti regasesti echilibrul interior, si sa ai mai multa prosperitate si succes in viata.

Persoanele nascute in perioada 22 iulie-22 august, fac parte din aceasta zodie, si pentru ei, cunoasterea cristalelor, pietrelor semipretioase, talismanelor, amuletelor aducatoare de noroc, le poate fi de mare ajutor.

Vitalizeaza-te cu Tonic Regal, cu laptisor de matca, ginseng, miere, si propolis

Cum sa ne intarim organismul sa reziste mai usor la schimbarile vremii, mai ales pe vreme foarte calda, in care organismul devine slabit datorita expunerii prelungite la soare ?

Cu ce pot scapa de oboseala, de anemie, de starile letargice, de alergiile de vara in mod natural ? Cea mai recomandata solutie ar fi o sursa de laptisor de matca special, creata de firma Apiland din Romania.

E vorba de produsul numit "Tonic Regal".

Ambalat sub forma de fiole, acest produs naturist are proprietati unice, fiind bun si pentru copii si pentru adulti.

Administrarea tonicului este indicat in urmatoarele cazuri: daca suferiti de oboseala, insomnii pe timpul noptii, aveti imunitatea scazuta (infectii si raceli frecvente, alergii, senzatie de letargie, slabiciune), probleme de concentrare la munca sau invatatura, stres, menopauza, dereglari menstruale, tensiune si colesterol mare, probleme la ficat si organe endocrine, sau daca doriti sa  vindecati raceala si gripa rapid.


Ghidul caloriilor, carbohidratilor si colesterolului

Pentru persoanele care vor sa invete mai multe despre alimentatia sanatoasa, va aducem la cunostinta ca exista o carte - disponibila acum si in Romania care ofera o multime de informatii despre modul de a manca sanatos.

Cartea are titlul "Ghidul caloriillor, carbohidratilor si colesterolului", si este scrisa de Martha Schueneman. Versiunea in limba romana este editata de editura Litera.

Ce putem citi in aceasta carte ?

Vindecarea alergiilor cu suplimentul alimentar „cortizon natural”

Cu ce pot trata alergia ? Ce poate sa  ma ajute sa respir mai usor ? Caut un tratament pentru alergii,

Daca te confrunti des cu simptomul de nas suierator si infundat, stranuti  fara sa fii racit(a), si ochii iti sunt rosii si lacrimeaza, e posibil sa ai alergie la ceva. Da stiu, unii spun probabil ca "faci pe sensibilul/ sensibila" dar e un lucru clar, afectiunea alergica exista.

Cine sufera de aceste probleme stie, cat e de greu sa ramai calm si echilibrat cand tot organismul iti "urla" de durere si abia poti respira.

Un ajutor real pentru a ameliora episoadele alergice este cortizonul natural.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog