Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta #detox5zile cu sucuri raw a vedetelor - iti permiti ?

Vedetele tin cura de slabire ? La prima impresie ai zice ca nu au nevoie de asa ceva, pentru ca deja au trupurile sculptate si bine facute, insa se pare ca pentru a arata bine mereu in fata camerelor foto si de filmat, cam toate vedetele duc o lupta asidua pentru a se mentine mereu in forma. Si unele metode de mentinere a siluetei, cam costa..

In acest an, (2015) mai multe vedete romanesti, atat femei cat si barbati au inceput cate o cura detox de 5 zile care consta in consumarea de sucuri speciale "raw" (neprelucrate, de obicei presate la rece),  preparate din fructe si legume preparate de un restaurant raw din Bucuresti.

Supliment alimentar Omnium, cu multe vitamine, minerale, si multi fitonutrienti

De unde ne putem procura vitaminele si mineralele necesare organismului pentru a fi mereu sanatosi si plini de viata ? Pentru ca, din mai multe motive, ori din cauza programului "modern" (mai bine zis,  haotic) al omenirii, chiar daca ne straduim sa mancam cat-decat sanatos si corect, e destul de greu sa avem mereu pe masa alimente bio naturale fara E-uri, coloranti, ori datorita faptului ca alimentele din ziua de azi, chiar daca sunt aparent pline de nutrienti, in realitate, nu sunt chiar atat de pline.

Modul de insamantare, crestere, protectie, si recoltare al fructelor si legumelor, este si el, unul "modern", adica, plantele alimentare cresc ele repede, insa, nu contin nutrienti si vitamine cum contineau pe vremea cand insamantarea se facea manual, protectia plantelor era facuta cu sapa, si ingrasamant era balegarul !

Beneficiile capsulelor Ginkana sau Ginkgo Biloba Forte

La ce sunt bune aceste capsule ? Pentru ce sunt recomandate ? Pastilele numite Ginkana sunt produse de firma Alevia, si sunt noul ambalaj al fostelor produse Ginkgo Biloba Forte. (Poate parea ca e scris gresit, pentru ca, se pronunta si se scrie de obicei doar Ginko, insa, denumirea corecta, atat a plantei, cat si a produselor care sunt facute din aceasta planta, este GINKGO, cu un G dupa K).

Ca tot e la moda rebrandingul in Romania :)

Conform prospectului, Ginkana are urmatoarele proprietati:

Trateaza-ti constipatiile si hemoroizii in mod naturist, cu fibrele alimentare Hemostop !

Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la suplimente alimentare pentru tratarea diferitelor afectiuni. De cele mai multe ori, un produs naturist, te poate ajuta sa iti rezolvi si anumite probleme de sanatate a caror tratare sau inclusiv simpla anamneza medicala, este stanjenitoare.

De exemplu, fibrele numite Hemostop sunt 100 % naturale si ajuta la tratamentul natural al urmatoarelor probleme:

Vindeca-ti capilarele sparte si venele rosii de pe fata si corp, cu crema

Iata cu ce sa vindeci roseata si venele rosii de pe fata si corp

Mi-au aparut liniute rosii subtiri pe fata, cum le pot trata ? Sufar de fata rosie, am capilare umflate pe fata, exista vreun remediu pentru asta ? Mi s-au umflat capilarele pe calcai, si sunt dureroase, ce pot face sa le vindec ?

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog