Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema antirid cu venin de albine si miere de manuka

Vreau sa-mi ascund ridurile, se poate ? Probabil orice femeie care incepe sa inainteze in varsta, de fiecare data cand se uita in oglinda vede cum ii apare un rid in plus in zona ochilor. Si atunci, cine nu-si doreste sa faca ceva mai mult sau mai putin "magic" sa isi estompeze aceste riduri ?

Desi anumite femei accepta trecerea timpului fara sa fie deranjate de riduri, insa, in mod normal, cele mai multe femei prefera ajutorul cosmeticelor sau operatiilor estetice pentru a avea mereu un ten tanar si catifelat.

Si de vreme ce intr-o lume in care industria cosmeticelor nu doar ca s-a dezvoltat enorm, ci de o vreme, cosmeticele naturale ofera chiar o alternativa sanatoasa, naturista, la cosmeticele traditionale, bazate pe chimicale, evident, sunt tot mai multe femei care folosesc aceste cosmetice naturale !

Roata de fitness pentru conturarea deosebita a musculaturii

Cum pot avea si eu burta plata si cu patratele ca starurile ? Ce aparat de fitness ma ajuta sa am un abdomen cu muschi bine conturati ?

 Ce fel de exercitii sa fac, ca sa scap de grasimea de pe burta si de pe brate ?

Pentru profesionistii oricarui sport, dar si pentru cei care se hotarasc doar acum sa inceapa sa faca miscare la modul mai hobbyist, sau mai serios, celor care incearca sa faca antrenamente acasa sau la sala, recomandam cu incredere roata pentru abdomen numita "Iron Gym Speed Abs" si este un produs oficial lansat de brandul World Renowned Fitness.

Nucile de sapun, noua solutie eco si bio, pentru spalat rufe

Care sunt nucile cu care se poate spala? Exista detergenti bio, care nu contin chimicale sau care nu provoaca alergii ? Cu ce putem spala rufele in asa fel incat sa fie si economic la un pret mic si totusi sa curete bine hainele si daca se poate sa fie naturale, bio?

Poti utiliza nucile de spalat, si in masina de spalat?

Probabil ati vazut nucile de sapun si la tv, prezentate in anumite emisiuni care promoveaza traiul sanatos,  sau la stiri, clipuri in care s-a vorbit despre cat de bune si de recomandate sunt, mai ales daca suferiti de alergii diverse, sau aveti pielea sensibila la detergentii cu multe chimicale !

Incepe sa slabesti cu bautura de slabit 2Slim

Pentru ca in acest blog ne-am axat in special pe produse noi si inovatoare in domeniul slabirii, azi venim sa va anuntam despre inca un supliment nou, special dedicat celor care vor sa slabeasca.

De obicei la inceputul fiecarul an, ne propunem sa ne apucam de diete, sa facem mai mult sport, sa mancam corect si eventual sa luam si niste pastile sau suplimente alimentare care sa ne ajute in marea lupta impotriva kilogramelor.

Procombo - capsula cu dubla actiune pentru echilibrarea florei intestinale si un sistem digestiv sanatos

Ce tip de suplimente ajuta la mentinerea sanatoasa a stomacului ? Cum putem avea un metabolism in echilibru ?

Pentru functionarea corecta a aparatului digestiv, organismul uman are nevoie de probiotice, si prebiotice, printre altele.

Daca vrei sa iei niste pastile sau suplimente alimentare, care contin cele doua componente, e bine sa stii ca a aparut produsul numit "ProCombo". E un produs unic si inovator, membra a familiei de produse Visislim.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog