Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Idei de Cadouri -pachete ce contin cosmetice

Pentru ca a inceput sezonul cadourilor venim cu niste idei de cadouri pentru femei si barbati.

Am ales niste casete cadou. Adica cutii ambalate frumos, care contin mai multe produse cosmetice si care vor arata perfect sub bradul de Craciun.

Toate sunt destinate pentru a oferi un pic de relaxare si ingrijire a corpului.

- Caseta cadou gama Gerovital Happines cu aroma de caise . Cutia contine o lotiune nutritiva de corp care are efect de stralucire si o crema deodorizanta pentru hidratarea picioarelor.

Cumpara de aici aceasta caseta cadou cu produse cosmetice Gerovital
Pachet cadou Gerovital
Happiness caise
Lotiunea are efect de hidratare a pielii si ii reda stralucirea si prospetimea. Pentru ca are in compozitie vitamina E are ca efect estomparea semnelor de imbatranire.

Cat costa acest pachet si de unde se poate cumpara ? Si cand ajunge cadoul ? Pretul este in jur de 18 lei.

Il poti achizitiona direct de pe site-ul acesta.

Coletul ajunge mai repede adica 2 zile daca alegi livrarea prin curierat sau in aproximativ 4 zile daca alegi sa vina pachetul prin posta. Din aceeasi gama puteti alege produse cu aroma de afine sau zmeura.

- Cutie cadou Argan Plus cu ulei de masline- Descopera secretul arganului marocan. Contine 2 produse: un sampon si o masca pentru par.

Cumpara de aici acest cadou frumos pentru stralucirea parului
Cadou cu ulei de argan
marocan pt par
Cutia are un ambalaj luxos, exclusivist. Samponul Argan plus datorita continutului de ulei de argan si ulei de masline are efect hidratant asupra parului, ii ofera stralucire, intareste firul de par si ii da un plus de volum.

Masca de par ingrijeste firul de par in profunzime si il transforma intr-un par matasos, sanatos si stralucitor.

Contine vitaminele A, E si B5.
Ce pret are ?
O astfel de cutie cadou costa in jur de 23 de lei.

Se poate cumpara online direct de pe acest link


- Cosmetice cadou pentru barbati - gama Gerovital H3 Men. Cutia cadou este ambalata elegant, contine 3 produse speciale pentru barbati: spuma de ras, balsam dupa ras si un antiperspirant deodorant Seductive.
Cumpara acest cadou destinat barbatilor- cosmetice Gerovital
Cadou special pt
barbati Gerovital H3 Men

Pretul intregului pachet este in jur de 28 de lei si se poate comanda de pe internet direct de pe acest shop cu produse cosmetice.


- In cazul in care doriti sa oferiti un cadou pentru eliminarea ridurilor, cel mai potrivit ar fi pachetul Caseta Derma+ Crema antirid si fermitate gama Gerovital H3 Derma+.

Este destinat ingrijirii tenului. Pachetul cadou contine 3 produse: o crema antirid Gerovital H3 Derma+, o crema- masca calmanta si regeneranta din aceeasi marca si un fluid de curatare si demachiere pentru fata si ochi.

 Pretul unei astfel de casete cadou este in jur de 89 de lei. Se poate comanda prin adaugare in cos pe acest link. 
Cumpara de aici cadoul antirid marca Gerovital H3 Derma+
Gerovital H3 Derma
cadouri antirid


Ce model de cadou cu cosmetice va place cel mai mult ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog