Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratamente impotriva caderii parului

Caut o solutie ca sa nu-mi mai cada parul. Ce sa folosesc ?  Daca vrei sa incerci produse romanesti cu efect anti-cadere a parului  recomandam produsele Vivanatura.
Am ales 4 produse : o crema, un sampon antimatreata, o masca speciala pentru par si un balsam de par -toate indicate ingrijirii parului.


Crema impotriva caderii parului. Prospectul scrie ca este o crema care are efecte benefice asupra firului de par deja dupa prima zi de aplicare. Radacina firului de par se regenereaza, opreste caderea si face parul sa fie sanatos si rezistent.

Imaginea cremei care opreste caderea parului
Crema care opreste
caderea parului
Ce ingrediente contine ? In compozitia cremei este petrol si extracte naturale din: mesteacan, brusture, urzica, mai contine ulei de masline, ulei de germeni de grau, ulei de ricin. Aceasta crema de la Vivanatura face parul matasos, gros, stralucitor si rezistent. Are efect dezinfectant, antibacterian, antimicotic si antioxidant.

Cum se foloseste ? Modul de utilizare este simplu. In primul rand crema se aplica inainte de a fi parul spalat. Prima data se pune putina crema pe radacina firelor de par, adica pe scalp apoi se intinde pe toata lungimea parului.

Se maseaza tot capul si se tine intre 10 si 45 de minute. Apoi se spala cu apa din belsug si un sampon si se pune si un balsam de par (optional) . Pentru ca are in compzitie petrol e posibil sa se simta putin mirosul dupa spalare, insa efectele benefice merita daca va doriti sa nu va cada zilnic firele de par. In cazul in care aveti parul vopsit e posibil sa schimbe putin culoarea parului.

Cat costa o astfel de crema care stopeaza caderea parului ? Pretul unui tub de 250 ml este in jur de 23 de lei. Este o solutie naturala si eficienta. De unde o pot cumpara?  Crema se gaseste in magazinele naturiste. Online il puteti comanda direct de pe acest link al unui magazin online de produse bio de incredere.

Imaginea samponului natural antimatreata
Sampon natural
antimatreata
Sampon antimatreata cu rozmarin si tea tree - creat de aceeasi firma Vivanatura la laboratoarele Genna de ing. Leonard Radutz. In prospectul samponului am vazut ca este indicat in special pentru eliminarea matretii.

Are efect antimicotic, antiseptic, previne aparitia matretii si ajuta la eliminarea matretii in totalitate. Din ce e facut ? Contine doar ingrediete naturale: ulei de rozmarin, ulei de tea-tree, vitamina E (tocoferol), ulei de argan.

Ce pret are ? Si de unde il cumpar ? Un tub de sampon anti matreata de 250 ml costa in jur de 20 de lei. Se poate comanda direct de pe acest site.

Pentru cei/cele care cauta un balsam pentru par, il pot incerca pe cel de la Vivanatura -Balsam de par cu aloe vera si tataneasa. Indicatiile balsamului sunt: tonifica, hidrateaza firul de par. Practic "imblanzeste" parul si ii da stralucire si volum.

Imaginea balsamului care revitalizeaza parul
Balsam de par
Transforma podoapa capilara si devine plina de vitalitate si sanatoasa. Este un balsam potrivit pentru toate tipurile de par, te scapa de aspectul de par uscat, fire rebele si terne, nu vei mai avea parul deteriorat chiar daca este ondulat.

Cum se foloseste ? Balsamul se pune pe par imediat dupa spalare. se maseaza varfurile firelor de par si se lasa cateva minute sa actioneze. Apoi se clateste parul cu apa din abundenta.

Cat costa si unde se vinde produsul ? Un asfel de balsam are un pret de aproximativ 20 de lei, tubul de 250ml. Il puteti comanda direct de aici de pe acest site web.

 Coletul vi se livreaza a doua zi prin curierat rapid si puteti plati produsele prin card bancar sau ramburs cand va vine pachetul la usa.

Imagine masca de par pentru revitalizare si volum
Masca pentru
par uscat
Persoanele care au parul foarte uscat, pot alege masca de par cu ginseng si argan pentru tratamente de cate 7 zile.

Costa in jur de 20 de lei si il puteti vedea si achizitiona direct de pe acest site.

Cine a folosit deja aceasta crema pentru refacerea parului si eliminarea matretii ? Chiar are efect instant ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog