Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Laptisor de matca pur cu gust de mango

Vreti sa va intariti sistemul imunitar pana la iarna ? Ca sa scapati de raceli si dureri in gat, cea mai pura si naturala solutie impotriva bolilor este laptisorul de matca. Tocmai a aparut un produs nou in Romania. E vorba de Laptisorul de matca Pur cu aroma de mango de la Apiland.



Prospectul scrie ca este recomandat in urmatoarele cazuri: imunitate scazuta, epuizare fizica si psihica (mentala), probleme de memorie, somn nelinistit, hipertensiune, colesterol mare, probleme la ficat si endocrine .

poza flacon laptisor de matca pur cu aroma de mango
Laptisor de matca pur
cu aroma de mango
Laptisorul de matca ajuta memoria, procesul de invatare si puterea de concentrare, tonifica, iti reda energia si pofta de viata si treci mai usor peste schimbarile repetate de temperatura, practic infrunti iarna cu zambetul pe buze.

Ce contine laptisorul de matca ? Ce valori nutritionale are ?  Laptisorul de matca (hrana reginei albinelor) este bogat in ACID 10 HDA (adica acid 10-hidroxidecanoic- substanta activa cu efect antifungic, antibacterian si antiviral), mai contine in sursa naturala complexul de vitamine B (B1,B2,B3,B6,B7,B8,B9,B12-acid folic), contine vitamina care elimina stresul adica vitamina B5 (acidul pantotenic), acetilcolina.

Imbogatit cu fructul mango care are efect antiinflamator, acesta contribuie cu vitaminele A, B6, C, E, proteine si carbohidrati la acest produs. 

Cum se administreaza laptisorul de matca cu mango ? Si ce cantitate se foloseste ? In fiecare zi se dozeaza doar 1 gram/o singura doza din pulverizator. O sticluta va ajunge pentru 30 de zile.

Laptisorul de matca se pulverizeaza sub limba si se asteapta dizolvarea in gura (timp de 5 minute aprox.) Apoi peste o jumatate de ora se poate lua micul dejun. O cura pentru intarirea imunitatii trebuie sa fie de minim 6 saptamani. De obicei se face de 2 ori pe an (primavara si toamna.), dar se poate lua in orice perioada a anului la nevoie.

Cat costa si unde se gaseste ? Pretul unei sticlute de 30 g de Laptisor de matca cu mango este in jur de 52 de lei. Il gasiti spre vanzare pe inernet pe site-ul producatorului aici.

Tot aici pe site la ei puteti cumpara miere cruda, polen uscat, propolis purificat, sapunuri naturale cu miere, promotii Apiland (si de Black Friday), pastura, manuka, tonice apicole, fiole cu laptisor de matca. Cine a folosit deja aceasta crema pentru refacerea tenului ? Chiar are efect vizibil ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog