Faceți căutări pe acest blog

Iata unde gasesti Cartea Horoscop 2016 by Camelia Patrascanu

Pe Camelia Patrascanu o cunoaste toata lumea. Prezinta de multi ani, la televizor zi de zi horoscopul la emisiunea Acces Direct de pe Antena 1 si horoscopul saptamanal al dragostei si carierei pe Antena Stars.
O vreme a prezentat si la emisiunea Horoscop TV.


Ea este si autoarea mai multor carti ezoterice, cea mai recenta poarta titlul "Horoscop 2016" si este o carte indrumatoare a zodiilor pentru anul care vine, adica 2016.
Poza coperta cartii cu horoscopul anului 2016
Coperta cartii
Horoscop 2016

Camelia Patrascanu prezinta informatii pretioase pentru fiecare zodie in parte, horoscop detaliat in domeniul dragostei, banilor, carierei si al sanatatii.

Dar cine e de fapt Camelia Patrascanu? Este psiholog, astrolog profesionist si consilier transinformational. Este recunocuta de Uniunea Europeana pentru aptitudinile ei.

Daca o asculti azi la tv, cand spune horoscopul poti lua in considerare atentionarile, sfaturile ei privind  viata personala sau in afaceri, compatibilitatile tale cu alte zodii, etc.

Ce pret are si de unde se poate cumpara cartea Cameliei Patrascanu Horoscopul anului 2016 ?
 Cartea costa in jur de 15 lei. Se vinde online de exemplu pe acest site.
Cartea are 112 pagini si a aparut in luna octombrie 2015

Cine a citit deja cartea? Vi se par sfaturile ei valoroase? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog