Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fiole cu acid hialuronic recomandate de Iulia Vantur

Cine isi doreste un ten hidratat si fara riduri ? Dar ceva cu efect anti-age ? Atunci, trebuie sa testati macar odata fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital H3 Evolution.

 Acest tratament cosmetic este recomandat de vedeta Iulia Vantur. Probabil ati vazut reclama cu ea si produsul cosmetic la tv sau pe internet.

Este un produs romanesc creat de firma Farmec. Dar ce sunt de fapt acest fiole ? La ce si cum ajuta folosirea lor ?

Prospecul scrie ca sunt recomandate pentru uz extern. Se folosesc pe tenul persoanelor trecute de varsta de 30 de ani.
  Acidul hialuronic din fiole are urmatoarele actiuni :
- hidrateaza pielea - se poate folosi deja de la varsta de 30+ ani

Cosmetice Gerovital H3 evolution fiole acid hialuronic
Asa arata fiolele cu acid hialuronic
tratament 10 zile antirid si antiage
- eliminia ridurile deci are efect antirid - recomandat dupa varsta de 35+ ani
- ascunde semnele imbatranirii, are efect anti-age - folosit in special dupa varsta de 45+ ani

Este un produs cosmetic pentru ingrijirea speciala a tenului, si se potriveste la toate tipurile de ten.

Cum se aplica
Cosmetice Gerovital H3 evolution de la Farmec
Cosmetice Gerovital H3 evolution
? Utilizarea fiolelor este simpla. Continutul dintr-o fiola se pune in palma si se face un masaj pe fata curata fara urme de machiaj. Continutul fiolei se foloseste o singura data.

Se poate aplica si ziua si noaptea. Masajul se face in jurul ochilor, pe intreaga fata, pe gat si decolteu. Un astfel de tratament de infrumusetare tine 10 zile.

Se poate repeta o data in fiecare luna. Dupa absorbirea serului cu acid hialuronic se recomanda o crema de intretinere din gama cremelor Gerovital H3 Evolution.

Cat costa fiolele cu acid hialuronic Gerovital ? Pretul unei cutii cu 10 fiole este acceptabil.

 Livrarea coletului de obicei se face in 2 zile. De unde se poate cumpara ? Se gaseste online de exemplu pe site-ul producatorului direct pe acest link.

Ingredientele din fiole sunt urmatoarele: acid hialuronic pur cu efect puternic de hidratare si refacerea tenului unde erau riduri. Superoxid Dismutaza care protejeaza tenul si reduce ridurile adanci.

Cine foloseste deja cosmeticele Gerovital de la Farmec? ine a folosit deja aceasta crema pentru refacerea tenului ? Chiar are efect vizibil ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog