Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cristalele norocoase zodiei Varsator

Asa cum v-am obisnuit, ca fiecare zodie in parte sa primeasca un articol special in care descriem cu exactitate ce fel de pietre se potrivesc fiecari zodii in parte, azi am ajuns la zodia Varsator.
In aceasta categorie intra persoanele nascute in perioada 20 ianuarie-18 februarie. Fiind semne de Aer, culorile care le pot aduce noroc sunt in special movul si verdele.

Pietrele care aduc noroc sunt ametistul, smaraldul, fluoritul, peridotul si tanzanitul. Tot varsatorilor li se mai potrivesc si topazul, amazonitul, malachitul, hematitul, turcoazul, granatul. Cred ca in acest sens aceasta zodie e cea mai norocoasa pentru ca poate alege din mai multe variante de pietre si cristale pentru ca restul zodiilor nu beneficiaza de atatea optiuni potrivite.

bratara argint cu pietre speciale pt zodia Varsator
Bratara talisman norocos
zodia Varsator
Dar ce efecte au aceste cristale ? De ce le-as purta ? Toate pietrele fie ele pretioase sau semipretioase au o latura misterioasa si energetica, care pot aduce beneficii celui care il poarta.

De exemplu turcoazul ajuta Varsatorii sa isi tina in frau lipsa de tact si diplomatie. Daca va simtiti coplesiti de situatii stresante, sau aveti probleme in viata sentimentala, ametistul va readuce cu picioarele pe pamant si va ajuta sa deveniti echilibrati. Granatul reda rezistenta organismului, reda increderea in  sine, aduce norocul in viata dvs si in iubire si in plan financiar.

Iata si cateva recomandari de bijuterii care contin pietrele bune pentru zodia Varsator:
- talisman bratara speciala pt Varsatori - pretul e in jur de 60 de lei.

Contine cristale benefice zodiei si anume: ametist, onix si hematit. Inchizatorul este din argint antialergic. De unde il poti cumpara ? Se gaseste online pe acest site de bijuterii.

poza bratara scumpa din argint cu marcasite si smarald
Bratara pretioasa cu smarald si marcasite
- in schimb daca vrei sa investesti intr-un cadou mai scump si mai pretios potrivit Varsatorilor poti comanda o bratara din argint cu puritate de 92,5% impodobita cu pietre de smarald si marcasite. E o bijuterie speciala, eleganta si frumoasa. Costa in jur de 744 de lei si il poti procura de pe internet prin  comanda direct de pe acest link.

Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.


Voi ce ziceti care piatra vi se potriveste cel mai bine ? Simtiti efectul benefic cand purtati astfel de cristale ? chiar va protejeaza de energiile negative si de stres ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog