Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Echipament sportiv Adidas pentru femeile care vor sa faca fitness/aerobic

In ce sa ma imbrac daca vreau sa fac exercitii fizice la sala, sau acasa ? Ce haine sunt cele mai potrivite, care sunt cele mai lejere optiuni ?

Asa cum ati vazut si la televizor, multe dintre vedete (azi vorbim doar despre femei, despre barbati in articolul urmator) care practica zilnic diferite activitati sportive (Simona Halep, Carmen Bruma, Nadia Comaneci, etc...), sunt echipate corespunzator pentru orele de sport.


 Simona Halep se imbraca cat mai lejer in haine, care nu ii ingreuneaza activitatea in tenis, Carmen Bruma cand alearga la maraton, sau preda fitness se imbraca in haine usoare, cu care sa se poata misca in voie, iar Nadia...ea nu are probleme indiferent ce imbraca tot flexibila ramane :)

Imagine maieu special sport marca Adidas
Maieu sport femei
marca Adidas
Azi venim cu o recomandare pentru fetele si femeile care doresc sa se imbrace in haine de firma, in echipament sportiv de calitate si care desigur sa fie la moda.

Am ales un model de maieu pentru fitness, niste colanti sportivi, adidasi, o saltea de fitness si un set de gantere. Toate asortate in culorile negru si roz.

- Maieul este marca Adidas, in culoarea neagra cu dungi roz pe margini (care are efect de subtiere la vedere) si contine logo-ul Adidas. Este disponibil in marimile L,M,S,XS.

Cat costa si de unde o pot cumpara? Pretul este acceptabil. Se vinde online de ex pe acest site .

- Colantii Sport pentru femei sunt tot marca Adidas. Materialul pantalonilor este 61% bumbac, 33% poliester si 6% elastan/lycra.
Imagine colanti pentru exercitii fizice pentru femei
Colanti femei pt sport
marca Adidas

Sunt de culoare neagra si logo-ul Adidas este vizibil in jurul coapselor. Acestia se gasesc in marimile L, M, S, XL si XS.

Pretul lor este in mic si ii poti cumpara de pe internet direct de pe acest link.


- Pantofii sport alesi sunt tot de la firma Adidas (ca sa se potriveasca cu restul hainelor alese), au culoarea neagra cu dungi albe si au culoarea roz in interior.

 Sunt numite  Adidas Arianna si sunt pantofi creati special pentru activitati de fitness pentru femei.

Cat costa ? O pereche are un pret acceptabil.
 Se pot achizitiona in marimile 38,38 2/3, 39 1/3.

Poza pantofi sport pentru femei Adidas
Pantofi sport pt femei
marca Adidas
Sunt confortabili, lasa piciorul sa respire, talpa este de cauciuc. Ii puteti cumpara direct de la acest magazin online.


- salteaua aleasa este speciala pentru orele de fitness sau aerobic. Este un covoras de culoarea neagra cu margine rosie si este de marca Tunturi.

 Dimensiunea saltelei este de 160cmx60cm x0,5 cm.

Costa putin. Se poate cumpara direct de pe acest link.

Poza cu saltea /covoras pentru sport
Saltea -covoras pentru
fitness/aerobic
- ganterele alese sunt greutati mici de 0.5 kg, 2 bucati in culoarea rosie. Si alese special ca sa se asorteze si ele cu outfitul de fitness. :)

Sunt perfecte pentru exercitiile de aerobic, fitness, sau antrenament medical.

 Sunt usor de prins, deci exercitiile se pot face usor cu ele.

 La ce pret se pot cumpara gantere si de unde le pot procura? Pretul lor este foarte mic.

 Dar sincer merita. Sunt durabile si te ajuta sa iti subtiezi bratele. Le poti comanda online direct de pe acest magazin online de produse si articole sportive.

Ce ziceti de echipamentul ales ?  Voi cu ce va imbracati cand va apucati de sport ? Marca Adidas va place ?

Poza gantere greutati de jumatate de kilogram bune pentru antrenament
Gantere-greutati pentru
fitness/antrenament medical
de 0,5 kg
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog