Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pietre semipretioase aducatoare de noroc nativilor zodiei Rac

Continuam articolele legate de pietrele semipretioase care ajuta fiecare zodie in parte sa regaseasca echilibrul in propria viata, prezentand cristalele potrivite fiecarei zodii.

Azi vorbim despre zodia Rac. In aceasta zodie intra persoanele nascute in perioasa 22 iunie -22 iulie a anului.

Racul fiind un semn de apa, culorile cele mai norocoase nativilor zodiei rac, sunt albul si argintiul.
("Culoarea" alba, de fapt, nu este o culoare, ci absenta tuturor culorilor ! Prin urmare, pietrele care emana lumina alba, luciu alb, sau mat, emana puritate, lipsa oricaror "amestecuri" ale culorilor)


Pietrele care aduc noroc acestei zodii, sunt piatra lunii, cuartul incolor si perlele. Tot racilor li se potrivesc si urmatoarele pietre (semi)pretioase: rubinul, calcedonul, aventurinul, cuartul roz (rose quartz), smaraldul si rodonitul.

Despre raci, conform horoscopului, se spune ca sunt foarte sensibili si emotivi, sentimentali si romantici. Caminul si familia sunt importante pentru ei, si pentru echilibrul lor psihic, prin urmare, si pietrele semipretioase, bijuteriile pe care le poarta, amuletele, talismanele, trebuie sa fie de natura echilibranta, reconfortanta pentru ei.

De ce sa purtati aceste pietre ? Cu ce va ajuta ?

Pe langa faptul ca sunt frumoase, au un rol special pentru calmarea spiritului, eliminarea starilor de agitatie, va protejeaza de emotiile negative, linistesc somnul, disipa starile de depresie, aduc norocul si armonia (aventurinul ) si va echilibreaza atat in relatiile familiale cat si in cele comerciale, echilibreaza procesele de gandire rationala.
Imagine bratara din calcedon piatra lunii recomandat racilor
Bratara potrivita
zodiei Rac 

De exemplu, piatra calcedon ajuta racii sa poata gandi clar, fara "nori" provocati de stresul cotidian, si ajuta chiar la vindecarea problemelor de natura ginecologica a femeilor nascuta in aceasta zodie.

Tot calcedonul, are si rol protector ezoteric, impotriva spiritelor si gandurilor rele, ii ajuta pe cei nascuti in zodia racului sa iasa cu succes din situatii de conflict. Alunga bolile caracteristice acestei zodii, practic, ii ocroteste pe raci si ii ajuta sa devina mai blanzi, mai iubitori, mai buni, dar si mai rationali !

Iata cateva bijuterii care contin pietricelele speciale ale racilor, sub forma de bratara, cercei, talismane, amulete, coliere, inele.
- Bratara de argint cu calcedon (piatra lunii- potrivit zodiei Rac) si margele de labradorit ovale.
Lungimea bratarii este de 19 cm, circumferinta interioara fiind de 17,5cm. Are inchizator din argint 92.5%.
 Cat costa si de unde se poate cumpara ? Costa in jur de 40 de lei. Il puteti cumpara direct de pe acest link.

imagine inel de argint cu piatra lunii ideala zodiei Rac
Inel cu piatra lunii
potrivit Racilor

 Am ales si un inel de argint cu piatra lunii -zis si calcedon il puteti cumpara de aici sau prin click pe poza alaturata cu inel.

Am constatat ca unele produse recomandate de noi anterior nu mai erau pe stoc, de aceea va vom scrie aici un link cu categoria bijuteriilor in  potrivite Racilor. 

In acest fel puteti sa va alegeti produsele care exista pe stoc. Bijuteriile  din acesta categorie sunt inele, bratari, cercei, margele, etc.

Preturile pentru inelele care contin piatra lunii (alba) sunt undeva intre 170 ... 190 de lei, depinde de model.

Tot pe site-ul recomandat de noi, puteti alege si comanda bijuterii, cu toate cristalele semipretioase care se potrivesc tuturor zodiilor din horoscop.

Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.


Voi ce model v-ati ales ? Cum vi se par bijuteriile ? Aveti incredere in puterea talismanica, protectoare a lor ?
Ati cumparat deja produse de la acest comerciant ? V-a fost de folos, si-au facut efectul ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog