Faceți căutări pe acest blog

Capsulele Fat2Fit ajuta la slabit zi si noapte ?

Daca vreti sa stiti ce noutati au aparut in domeniul produselor de slabit, venim noi cu ultima stire. E vorba de un pachet de slabit numit Fat2Fit care se imparte in doua produse, si isi face actiunea in 2 perioade diferite, prin urmare, si numele include expresia Day&Night, adica te ajuta sa lupti impotriva kilogramelor si ziua, si noaptea in timp ce dormi.

Prospectul scrie ca este indicat pentru urmatoarele:


- topirea stratului adipos
- eliminarea aspectului de coaja de portocala (adica celulita, pentru eliminarea celulitei)
- slabirea fara mentinerea unei diete alimentare stricte (e greu de crezut !)
- accelarea metabolismului
- scaderea pofta de mancare
- eliminarea retentiei de apa din corp
- intarirea sistemul imunitar
- mai multa energie
- reglarea metabolismului
- scaderea in greutate

Dar sa vedem ce plante medicinale contine aceasta pastila Fat 2 Fit Duo ? Ingredientele din cutia pentru dieta de zi Fat2Fit Day sunt:
Cutia produsului Fat2Fit Duo pentru slabire rapida
[adica, din grasime, in conditie fizica buna:) ]

- garcinia cambogia - numit si Sfantul Graal al dietelor
- cafea verde
- salcie
- ceai verde
- crom picolinat care opreste pofta de dulce
- guarana

Doza pentru slabire noaptea, contine: extract de Senna (lat.Cassia Angustifolia), crusin, ceai Java sau Ortosiphon , cicoare, aloe vera, lactobacili

Cat costa si unde se gaseste ?

Pretul setului complet este in jur de 100 de lei, dar cumparand mai multe pachete, se mai ofera pe situl vanzatorului niste reduceri.

Momentan se poate comanda pe site-ul http://fat2fit.eu

Inca nu stim daca se vinde sau nu in magazinele specializate naturiste sau in farmacii, eventual revenim cu informatii. Rugam cititorii nostri care au vazut acest produs in farmaciile naturiste, sa ne lase un comentariu, sa publicam locatia.

Prea multe date nu am aflat despre Fat2fit, doar ca e produs de firma Genial Srl si este aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti. Cercetand putin pe net, se poate vedea clar din numarul de telefon afisat pe situl lor, ca este aceeasi firma cu cea care opereaza situl genial.ro

In cat timp poti slabi cu Fat2Fit ? Pe site la ei scrie ca apar rezultate dupa 21 de zile, si slabesti in atata timp, in jur de 6 kg. Despre contraindicatii si reactii adverse nu scrie nimic, voi ce parere aveti despre produs ?

Ati folosit deja aceste capsule ? Au efect, oare sunt bune sau nu ? Au efecte secundare ? V-au provocat reactii alergice ? Asteptam comentariile cititorilor in casuta de comentarii de sub articol, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi, sau impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile voastre cu interes !

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog