Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Roata de fitness pentru conturarea deosebita a musculaturii

Cum pot avea si eu burta plata si cu patratele ca starurile ? Ce aparat de fitness ma ajuta sa am un abdomen cu muschi bine conturati ?

 Ce fel de exercitii sa fac, ca sa scap de grasimea de pe burta si de pe brate ?

Pentru profesionistii oricarui sport, dar si pentru cei care se hotarasc doar acum sa inceapa sa faca miscare la modul mai hobbyist, sau mai serios, celor care incearca sa faca antrenamente acasa sau la sala, recomandam cu incredere roata pentru abdomen numita "Iron Gym Speed Abs" si este un produs oficial lansat de brandul World Renowned Fitness.


Imagine cu musculatura abdominala conturata frumos, cu ajutorul rotii de fitness Iron Gym Speed Abs
Imaginea 1. Vrei abdominali frumosi ca ai lor ?
Cumpara-ti Iron Gym Speed Abs si
antreneaza-te in fiecare zi doar 5 minute !

Produsul asta, se pare ca nu are prospect, si cred ca nici nu are nevoie de unul :)

Din descrierea de pe situl vanzatorului, si urmarind clipul video (da click pe imaginea 2) am aflat ca este un aparat ultra eficient cu care poti face niste exercitii de intarire si conturare a muschilor abdominali, dar care iti vor misca si dezvolta toti muschii corpului, nu doar in zona abdominala.

Aceste exercitii iti vor contura bine si musculatura bratelor, iti vor forma  muschi puternici si in zona umerilor, tricepsilor si bicepsilor.

Bineinteles, exercitiile respective, ard foarte, foarte multe calorii, deci practic te ajuta sa slabesti si sa incepi sa ai musculatura frumos definita.

Captura de ecran din videoclipul youtube care prezinta utilizarea rotii Iron Gym Speed Abs
Imaginea 2. cu Iron Gym Speed Abs -
click pe imagine pentru a vizita videoclipul
din care se poate vedea foarte clar cat de
simplu se poate folosi, si ce abdominali superbi
iti poti contura cu roata asta !
(Prin click pe imaginea 2, puteti merge pe youtube, si vedeti clipul, in engleza, dar e evident, nu conteaza in ce limba vorbeste, se vede clar, cum se foloseste roata, si ce abdominali au sportivii care o folosesc !)



Tot aparatul consta intr-o roata cu 2 manere laterale care contine si un sistem de retractare. Pare o unealta simpla, insa, este un aparat de fitness extraordinar de simplu si de eficient !

Cum faci sport cu el ? Cum se foloseste ? Daca ai vizitat legatura din imaginea 1 de mai sus, e clar, stii deja cum se foloseste...

Descriem totusi, in format text, utilizarea sa. Ingenunchezi pe podea, prinzi roata in fata ta in mana, o asezi pe podea, si te intinzi in fata, mergand pe roata, lasandu-ti treptat greutatea pe manerele rotii, in fata. Apoi, ajutat si de sistemul de retractare, revii la pozitia initiala incet, si simti cum iti lucreaza toti muschii.
E un exercitiu foarte simplu, dar FOARTE EFICIENT !

Atentie! Nu incercati sa faceti excese de la prima sedinta de antrenament pentru ca poate provoca dureri musculare :)

Ce pret are si de unde se poate cumpara ?  O astfel de roata pentru abdomene, costa putin.
E practic cel mai ieftin aparat de abdomene si e si cel mai in voga produs de fitness ! Se gaseste exclusiv pe site-ul ACESTA

In magazine specializate cu echipamente sportive, offline, nu stim daca se vinde sau nu, eventual revenim cu informatii ulterior, sau daca stiti voi magazine care vand offline, aceasta roata, lasati-ne informatia in casuta de comentarii.

Voi v-ati cumparat deja acest aparat de fitness ? Folositi roata de abdomene ? Cat e de eficient, cat de bun s-a dovedit in cazul vostru ? Ati slabit cu ajutorul exercitiilor facute cu aceasta roata ? Cate abdomene facute din sezut, inlocuieste dupa parerea voastra, un astfel de aparat ? In cat timp se vad rezultatele ?

Asteptam parerile si comentariile voastre obiective in casuta de comentarii de sub articole, sau pe paginile de social media, facebook sau google plus ale blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva produselor prezentate in articole !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog