Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Recapata-ti silueta si fermitatea imediat dupa nastere, fara afectarea laptelui matern !

Am nascut recent si caut un produs cosmetic care sa ma ajute sa imi tonifiez corpul, sa slabesc insa sa nu afecteze sanatatea bebelusului, se poate ? Ce fel de crema sau unguent pot folosi care nu intra in contact cu laptele matern si care sa ma ajute la remodelarea corporala imediat dupa sarcina?

Daca sunteti intr-una din  aceste situatii, sau cunoasteti pe cineva care a nascut recent, si doreste sa-si recapete formele si sa atenueze urmele inestetice de pe piele, fara sa afecteze sanatatea bebelusului, atunci aflati ca exista o crema speciala, facuta exact cu acest scop !


E vorba de gama de cosmetice Mustela 9 luni, si crema se numeste "Gel restructurant dupa nastere".

Prospectul cremei scrie ca este indicat pentru restructurarea corpului, redand tonicitatea si fermitatea acestuia.

E inedit, acest produs, pentru ca nu afecteaza copilasul si nici nu ajunge in laptele matern, deci il puteti folosi si in perioada alaptarii (produsele care nu afecteaza laptele matern sunt foarte, foarte rare deocamdata, la noi in tara !)

Spunem ca e o crema speciala, pentru ca multe produse cosmetice au contraindicatii in perioada de dupa nastere. Crema Mustela restructuranta in schimb, e ideala de aplicat exact in primele 9 luni de dupa nastere, fara afectarea sanatatii bebelului !

Imaginea tubului cu gelul restructurant de dupa nastere, Mustela 9 luni
Tubul de gel restructurant
Mustela 9 luni - reformeaza-ti
silueta dupa nastere, fara afectare
laptelui matern si fara afectarea
sanatatii bebelusului
Si in acest timp, si proaspata mamica isi poate reface frumusetea, isi reformeaza silueta, si isi recapata increderea in sine :)

Crema Mustela are efect anticelulitic, si NU contine cofeina. Ce ingrediente contine gelul remodelator "mustela 9 luni" ?

Ingredientele sunt: peptide din fructul avocado, care au proprietati de calmare a pielii, extract de salcam japonez (lat. Sophora Japonica), Elastoregulator® (peptide speciale extrase din soia, care au efect de intinerire si elastificare a pielii, in mod special a pielii feminine), Lupeol (reda fermitatea pielii), extract de Centella Asiatica (cunoscuta si ca Gotu Kola, Ghotu Kola sau "ginsengul indian", un foarte puternic imunostimulator si accelerator/reglator al metabolismului in perioade de recuperare), Tocoferol (vitamina E, puternic antioxidant, contribuie la regenerarea membranelor celulare),  Lupinus Albus (mentine flora intestinala curata si in echilibru).

Cum se foloseste acest gel de la Mustela ? De cate ori trebuie folosit ca sa fie eficient ? Pentru cat timp ?

Durata tratamentului este de cel putin 1 luna de zile ! Gelul trebuie aplicat in fiecare zi, dimineata si seara.

Il puteti folosi deja dupa primele zile de la nastere.

Atentie ! Mamele care au nascut prin cezariana, pot pune crema in zona cicatricei  doar dupa o perioada pentru ca trebuie sa astepte cateva saptamani dupa nastere, pentru refacerea ranii !

Cat costa si unde se gaseste acest gel ?  Crema Mustela 9 restructuranta, o puteti cumpara online de ex pe acest site.  Un tub are un pret bun si un gramaj genereos de 200 ml.

Produsul nu are efecte secundare cunoscute, a fost testat dermatologic, clinic ! Marca Mustela, creata de firma fondata in Franta, in 1950, Expascience Laboratoires, este o marca produse consacrate deja in occident si tarile mai civilizate, in care maternitatea este tratata cu mai mult respect decat a fost obiceiul in tarile fostului bloc sovietic, si din pacate, inca, este si azi, in Romania, prin urmare, aparitia unei firme sau unei game de produse care trateaza cu respect maternitatea si sanatatea bebelusului, este mai mult decat binevenita !

Firma  franceza care produce aceasta gama de cosmetice fine, dedicate mamei si bebelusului, dispune de propriile laboratoare de cercetare si dezvoltare, si lucreaza in colaborare permanenta cu Institutul National de Cercetare Francez, prin urmare, produsele sunt de o calitate exceptionala !

Ati folosit deja produse Mustela ? Acest gel prezentat aici, sau alte produse ? Ce parere aveti despre produse, isi merita banii, sunt eficiente ? Asteptam parerile si comentariile decente aici pe blog, pe paginile noastre de social media (facebook, google plus, si twitter).

Publicam TOATE comentariile decente, indiferent ca sunt pro sau contra produselor prezentate in articole ! Asteptam comentariile voastre cu interes.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog