Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Green Coffee Plus, suplimente de slabit cu cafea verde pura

Vreti sa incercati sa slabiti cu niste suplimente pe baza de cafea verde, 100 %naturale ? Ei bine aflati, ca a aparut inca un produs nou care contine in proportie de 100% extract pur de cafea verde.

E vorba de capsulele Green Coffee Plus, fabricate in Panama, si sunt disponibile acum si in Romania !


Prospectul produsului scrie ca are urmatoarele indicatii:


-  ajuta la pierderea eficienta a kilogramelor in plus prin topirea straturilor adipoase
- este produs natural, nu contine E-uri de nici un fel,  de aceea nu are nici un efect secundar asupra organismului (in afara de accelerarea metabolismului, deci faptul ca nu ai somn daca iei capsule de acest gen, nu este un efect secundar !)

Ce il face atat de special ? Cum ajuta la slabit ? In cafeaua verde, de fapt doar in boabele de cafea neprajita, se gaseste in stare naturala un element numit "acid clorogenic" (engleza "chlorogenic acid", prescurtat in general CGA), care actioneaza extrem de puternic asupra grasimilor si care contribuie la scaderea in greutate.

Odata ce se prajesc, bobitele de cafea pierd din continutul lor acest compus natural, pentru ca, in urma prajirii, acesta se descompune si se evapora. De aceea, cine doreste sa scape de obezitate, supraponderabilitate, s-a indopat prea tare de sarbatori si vrea sa scape de cateva kilograme nedorita,  e bine sa incerce produsele care au la baza boabe de cafea verde, neprajita !

Reclama suplimentului alimentar Green Coffee Plus, pentru slabire rapida
Ce pret au pastilele cu cafea verde numite gree coffee plus ? O cutie costa in jur de 65 de lei. 

De unde se pot procura noile capsule Green Coffee plus ?

Le poti comanda de pe internet de exemplu
DE AICI


Are contraindicatii ? Poate provoca reactii adverse ? Acest produs NU se recomanda copiilor si nici adolescentilor sub 18 ani ! (deci aviz adolescentilor, NU CONSUMATI ASA CEVA !!!)

Nici in perioada de sarcina sau alaptare, nu e voie sa le administrati, pentru ca faceti rau copilului !

Nu depasiti doza recomandata zilnic, in caz contrar pot aparea reactii alergice mai ales ca produsul contine cofeina ! Respectati dozajul indicat de vanzator/producator, si aveti radbare cu organismul vostru, lasati produsul sa-si faca efectul in timp.

Cate kile poti slabi cu ele ?  Din marturiile oamenilor (cel putin, pe situl producatorului/vanzatorului), am descoperit ca au fost si cazuri in care atat femei cat si barbati au reusit sa slabeasca pana la 40 de kg dupa ce au tinut o cura de slabit cu green coffee plus.

Dat fiind faptul ca noi, editorii acestui blog, administram mai multe bloguri si comunitati online legate de acest subiect, stim din comentariile altor bloguri si din discutiile de pe forum, ca sunt intr-adevar persoane, la care cafeaua verde a functionat foarte bine, i-a ajutat foarte mult sa scape de kilogramele nedorite, sunt alte persoane, la care nu le-a fost de folos.

Ideea e ca pe langa pastile, capsule, etc., mai trebuie facute si niste mici schimbari in stilul de viata, pe cat posibil trebuie sa faci si putina miscare, sa consumi mai multe lichide, in special apa, si sa te odihnesti suficient, altfel, nu sunt pastilele de vina, ca nu slabesti, ci stilul de viata !

Ati folosit produsul green coffee plus ? Ati slabit cu ele ? Daca da, cat si in cat timp ? Asteptam cu interes comentariile obiective, publicam TOATE COMENTARIILE decente, indiferent ca sunt pro sau contra produselor despre care vorbim in articole !

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog