Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Trateaza-ti cosurile cu capsulele Skinetrin

Cum pot vindeca fata si corpul de cosuri si puncte negre ?

Probabil ati vazut ca au aparut din nou niste pastile care garanteaza tratamentul tenului care are probleme cu acneea.

E vorba despre Skinetrin. Se stie ca atat adolescentii, cat de multe ori si adultii (femei si barbati) se confrunta cu cosuri pe fata si abia asteapta sa scape de aceste probleme. Se pare ca solutia vine de la acest medicament / supliment nutritiv.

Eliminarea kg-elor in plus cu pantaloni speciali modelatori

Cu ce pot grabi slabirea? Ce fel de echipament sportiv pot purta pentru a transpira mai mult cand ma apuc de miscare? Se poate slabi usor purtand pantaloni modelatori ?

Toata lumea stie ca atunci cand te apuci de dieta ai nevoie si de miscare in plus pentru a garanta scaderea in greutate. (Da, slabirea fara miscare adecvata, e poveste !)

Pentru asta ai nevoie si de echipament sportiv. Iar pentru a grabi slabirea si arderea straturilor celulitice, de un fel de pantaloni modelatori, indiferent ca mergi la sala de fitness sau te apuci de aerobic acasa.  Un produs nou si inovator care vine in ajutorul celor care vor sa isi remodeleze corpul este pantalonul de slabit cu efect de slabire prin transpiratie

Tratament special pentru unghii fragile care se rup usor: set pe baza de keratina, de la Trind

Am probleme cu unghiile, cum le pot vindeca ?

Daca ai unghiile subtiri, fragile si care se rup usor si iti doresti sa scapi de aceasta problema, poti face un tratament pentru unghii cu keratina.


Sunt destul de multe tipuri de produse cu keratina pe piata.

De exemplu setul ce contine 2 produse marca Trind a fost creat special pentru tratarea afectiunii unghiilor.

Dar ce este keratina si ce face lipsa sau deteriorarea ei ?

Un exemplu demn de urmat : o romanca a slabit 114 kg intr-un an !

Un caz incredibil, exemplu demn de urmat si care merita mentionat pentru cei care vor sa se apuce de slabit este cazul romancei Ana Sirbu (Sârbu). Stabilita in America, in orasul New York, ea este bucatar sef intr-o pizzerie. Obisnuita cu un program de lucru obositor pana la 5 dimineata, mai demult isi termina tura prin consumarea a unor cantitati mari de mancare tip fast food. Adica pizza, paste si chipsuri la ore nepotrivite inainte de a adormi.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog