Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Annei Lesko

Cum a slabit Anna Lesko dupa nastere ? Care e secretul ei ? Cantareata a nascut in urma cu 7 luni, si nici nu se vede pe trupul ei ! Ea arata perfect si are o silueta de invidiat.

Intrebata la un eveniment monden de catre reporterii Cancan ce face de arata atat de bine, Anna a dezvaluit regimul ei alimentar.

Trucuri pentru eliminarea naturista a durerilor de cap

Ce sa fac sa scap de durerea de cap ? Simt o presiune extraordinara in cap, in craniu ! Exista vreo metoda de a inlatura migrenele fara medicamente ?

Intr-o emisiune prezentata de renumitul Dr. Oz, a fost prezent un medic neurolog, dr. Majid Fotubi, care a prezentat cateva propuneri de dieta, care te scapa de durerile insuportabile de cap.

Dr Schiffa lanseaza Ideal Form pentru slabit

Cum sa slabesc cat mai repede ? Daca vrei sa incepi o corectare a greutatii corporale, poti incerca sa tii o cura de slabire langa care sa iei niste suplimente alimentare naturale, pe baza de plante. De exemplu, poti testa acum capsulele cu marca "Dr. Schiffa",  numite "Ideal Form".


De ce sunt aceste pastile mai speciale decat restul? Pentru ca toate medicamentele sub marca doctor shiffa sunt facute dupa retete care au o vechime de 500 de ani

Revolutia fit - produse cu cetona de zmeura, Biocyte

Cum sa slabesc cat mai usor ? Daca kilogramele in plus te fac sa te simti incomod/a poti incerca pe langa schimbarea alimentatiei si practicarea exercitiilor fizice, o cura de slabire cu noile suplimente Biocyte Fitness, pe baza de cetona de zmeura.

E vorba de un complex de produse de slabire, numita de vanzator si revolutia "fit", care contine 3 produse diferite: capsule, fiole si un suc concentrat.

Sa vedem ce spun vanzatorii ca fac cele 3 produse, si ce contine fiecare dintre acestea.

Camelia Patrascanu a lansat cartea Horoscop 2015

Cei care asculta si citesc de obicei horoscopul zilei si la TV,  probabil au auzit de renumita Camelia Patrascanu care prezinta zi de zi la Antena 1 sau la Antena Stars - star zodiac.

Camelia si-a lansat o noua carte, care cu siguranta, merita achizitionata si citita, in tot anul care vine, in 2015 !

Uleiul pur de tamanu, miracolul care sterge anii de pe fata ta !

Cu ce se poate mentine tenul impecabil pe timpul rece si iarna in mod special ?

Raspunsul vine de la vedeta Lili Sandu. Pe ea o cunoasteti de la Tv de pe Antena 1, ea fiind prezentatoarea emisiunii Danseaza printre stele.

Zilele trecute Lili Sandu a dezvaluit faptul ca tenul ei este mereu stralucitor si in forma, datorita unui ulei exotic. Este vorba despre uleiul de tāmanu.

Slabitul cu cafea verde macinata cu ghimbir?

Ajuta cafeaua verde macinata la eliminarea obezitatii ? Combinata cu radacina de ghimbir e mai eficienta ?

Probabil ati auzit deja sau ati vazut in diverse reclame si articole despre beneficiile "miraculoase" in scaderea greutatii corporale, ale acestor doua ingrediente, cafeaua verde macinata si ghimbirul, mixate impreuna.

Haideti sa vedem ce se spune de fapt in reclamele respective.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog