Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Set de suplimente alimentare pentru accelerarea slabirii, recomandat persoanelor cu silueta de tip para

Cum sa incepi o cura de slabire daca ai forma trupului in forma de para ?

Dar ce inseamna si cum stiu de fapt ce fel de silueta am ? Iata cateva indicatii despre silueta para: ai umerii ingusti, esti mai subtire in talie si ai soldul lat si picioarele mai ales in zona gambelor grase.

Ca sa vezi si sa te compari cu cateva vedete renumite care au tot silueta de para, iata cateva nume : Shakira, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce, Drew Barrymore, Misha Barton, Kelly Clarkson, America Ferrera.

Carmen Bruma lanseaza cartea Jurnal de gravida

Zilele trecute vedeta tv Carmen Bruma, a lansat o noua carte.

Este vorba despre cartea "Jurnal de sarcina", in care descrie pe larg ce e sanatos sa mananci daca esti insarcinata si sa nu te ingrasi excesiv in perioada celor 9 luni de sarcina.

Cand va fi disponibila cartea ? Oficial, apare la edituri, tarabe si librarii, pe 20 septembrie 2014.

Supliment pentru stimularea productiei de celule stem - AFA stem

Pentru ce se recomanda folosirea pastilelor Afa Stem ? Ce proprietati au ?

Produse de firma Herbagetica, comprimatele Afa Stem sunt niste suplimente alimentare cu efect puternic antioxidant care stimuleaza celulele stem adulte.

Cand trebuie folosite astfel de produse cu antioxidanti?


In ce alimente gasim vitamina A ? - Importanta vitaminei A

De ce are nevoie corpul uman de aceasta vitamina ? Ce proprietati are ? Vitamina A contribuie la intarirea sistemului imunitar, te ajuta sa ai dinti sanatosi, protejeaza  ochii, imbunatatind vederea. Lipsa vitaminei A se vede cel mai repede in momentul in care simti ca incepi sa ai vederea incetosata, si vezi mai greu decat altadata, in conditii de iluminat in care de obicei vezi perfect.

Vitamina a contribuie insa si la sanatatea oaselor, si la mentinerea sanatoasa a altor tesuturi din organism.
Protejeaza pielea, si asista organismul in lupta cu succes impotriva anumitor infectii si boli provocate de virusi si bacterii.

Ce tipuri de mancaruri contin vitamina A?
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog