Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Artrohelp Repair si Calm bun pentru refacerea articulatiilor

Ce este si la ce se foloseste ArtroHelp Repair? Acesta un supliment alimentar natural, sub forma de pliculete si capsule care reda si mentine sanatatea articulatiilor, este lansat in Romania de firma Zenyth.

La lansarea produsului au participat consultantul in fitness si nutritie Cristian Margarit, Tuncaz Ozturk (sotul Andreei Marin) si dr. Gheorghe Mencinicopschi, precum si neurochirurgul Daniel Teleanu.

Cartea care te invata sa scapi de pietre la fiere si ficat

Am peste 30 de ani si se pare ca am pietre (caliculi biliari) la ficat si fiere, ce tratament pot face sa imi recapat sanatatea?
O solutie salvatoare o puteti gasi in cartea numita "Scapa de pietre la ficat si fiere" scrisa de Andreas Moritz.

Admagra forte ideal pentru pierderea in greutate

Ce este si la ce se folosete Admagra? Este un produs recomandat pentru cei care isi doresc sa slabeasca si sa se mentina la greutatea ideala dupa ce au reusit eliminarea kilogramelor in plus.

Dieta stricta a cantaretei Claudia Ghitulescu

Cu ce fel de cura de slabire a slabit cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu? Dupa numeroase metode de slabit incercate, Claudia s-a hotarat sa urmeze o dieta restrictiva recomandata pentru ea personal de catre un medic nutritionist. Acest meniu saptamanal a ajutat-o sa slabeasca si sa se mentina la greutatea ideala.

A aparut Biogreens sub forma de capsule si pulbere

Ce este Biogreens si la ce se foloseste? Biogreens este un produs nou revolutionar lansat de firma Zenyth prin campania lansata de Andreea Marin.

Produsele Biogreens disponibile in 3 feluri: capsule, pulbere sau la pliculete este un aliment minune -un super food organic ce contine germeni, alge si lastari. Prospectul scrie ca  are efect energizant, alcalinizant, si detoxifiant.

Hair Tonic Forte opreste caderea parului?

Dupa celebrul spray Fullfix care se zicea ca este pentru tratamentul caderii parului, a mai aparut acum un nou produs - pe nume Hair Tonic Forte. Se pare ca si acest spray a fost descoperit tot de chinezii care ofera remediul impotriva chelirii, fiind disponibil acum si in Romania.

Iata cum a slabit Claudia Patrascanu

Cu ce dieta a reusit sa slabeasca cantareata de la trupa Sexxy, Claudia ? Ce cura de slabire a tinut? Claudia a dezvaluit pentru ziarele din media secretul slabirii ei. A adaugat in alimentatia ei, zilnic ouale de prepelita.
Ea consuma aceste oua si dimineata si seara.

Carmen Bruma si dieta in timpul sarcinii

Ce mananca Carmen Bruma de nu se ingrasa nici cand e insarcinata ? Ce regim alimentar are acum ca e insarcinata? Cum nu e grasa nici in aceasta perioada ?

Toata lumea stie ca iubita lui Mircea Badea arata fenomenal chiar si acum in sarcina. E in cea de-a 7-a luna de sarcina si totusi ea s-a ingrasat doar 6,5 kilograme, ceea ce este fenomenal. Pentru cine vrea sa stie care e dieta ei secreta, iata ce alimente mananca in fiecare zi.

Stiati ca exista tratament pt intoleranta la lactoza?

Am alergie la lactoza, organismul meu nu digera corect lactatele, ce pot sa fac? Ce remedii pot incerca?
Daca ai aceasta problema si anume intoleranta la lactoza, avem o veste buna pentru tine. A aparut un produs care te ajuta sa poti manca produse lactate si lapte fara sa-ti fie rau de la ele.
Este vorba de suplimentul alimentar sub forma de capsule Laluk 4500.

Incepe Body Mind and Spirit Festival 2014

In perioada 14,15 si 16 februarie 2014 la Bucuresti va avea loc a 13-a editie a festivitatii BodyMind Spirit. Expozitie pentru trup, suflet si minte. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Pentru un ten perfect Geanina Ilies face tratamente speciale

Cum se mentine frumoasa Geanina Ilies? Ce fel de tratamente face pentru ten?
Cunoscuta prezentatoare de stiri de la Observator, Geanina Ilies are o metoda speciala de tratament de infrumusetare. Ea merge la un salon de cosmetica unde face 2 tratamente, diferite care o ajuta sa arate impecabil.

Iata de ce merita sa folosim seminte de canepa in dieta.

La ce sunt bune semintele de canepa? Se pot manca? Nu sunt periculoase?
Din pacate multa lume confunda semintele decorticate bio de canepa cu planta "intersiza" care este o ruda indepartata a acestui superaliment.

Noi vorbim despre semintele comestibile naturale bio, care au nenumarate beneficii pentru organism. In limba engleza li se spune natural hemp nuts. Sunt deseori adaugate in mancaruri pentru ca au numeroase calitati nutritive.

Mihaela Borcea a slabit din nou prin topirea grasimilor

Cu ce metoda a slabit in acest an Mihaela Borcea? Fosta sotie a lui Cristi Borcea, a gasit o solutie destul de usoara de a elimina surplusul de kilograme.
Este vorba de un aparat de slabit japonez care prin cateva sedinte topeste grasimile.
Cat a slabit ? Mihaela a dat jos 7 kilograme in doar 2 saptamani dupa doar 4 sedinte de cate jumatate de ora fiecare.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog