Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Care este dieta minune a lui Razvan Ciobanu?

Cum a slabit Razvan Ciobanu 34 de kg? Cum a reusit sa scape de surplusul de kilograme?Cine a vazut zilele trecute pe Protv la emisiunea lui Maruta aparitia lui Razvan Ciobanu probabil a ramas uimit/a de schimbarea acestuia. Designerul a slabit peste 30 de kilograme in timp record.

Dj Wanda slabeste cu ajutorul psiho-nutritionistei Bianca Patrasca

Cum slabeste Dj Wanda? Ce dieta tine?
Despre Dj Wanda multa lume stie ca e adepta sportului. Insa la categoria alimentatie, a avut nevoie de ajutorul unui psiho-nutritionist care a sfatuit-o sa manance corect si sanatos. Chiar a reusit sa scape de tendinta de manca mereu dulciuri si ciocolata prin hipnoza.

Dieta vegana de 22 de zile a lui Beyonce

Cu ocazia premiilor Grammy decernate in luna ianuarie 2014 multa lume a observat cat de mult a slabit Beyonce.
Cum a slabit? Ce dieta a tinut? Se pare ca renumita cantareata a tinut o dieta vegana, pe o perioada de 22 de zile.

GlucoNature combate sau amelioreaza diabetul

Ce suplimente pot lua pentru prevenirea sau tratarea diabetului? Se poate vindeca diabetul ?
La noi in Romania exista sute de astfel de produse. Unul dintre ele este produsul numit GlucoNature.

Este un produs creat de o firma din China pe nume Qingdao Hashoutang TCM.
Prospectul acestor capsule scrie ca folosirea produsului are urmatoarele beneficii:

Dieta cu care a slabit Cristi Enache 15 kg

Cum a slabit cantaretul Cristi Enache? Ce regim a tinut? Solistul din trupa Directia 5, a reusit sa slabeasca rapid 15 kilograme.
In cat timp a dat jos kilogramele in plus? In doar 2 luni a eliminat multe alimente din meniu si a slabit considerabil.

Crema Athena mai tanara si fara riduri in doar 7 minute

Cum pot scapa de riduri, cearcane si primele semne ale batranetii? Ce produse cosmetice, creme, alifii, uleiuri sau unguente pot folosi cu efect antirid si de intinerire?
Un exemplu ar fi crema pe nume Athena 7 Minutes Lift. Conform datelor din prospect  in doar 7 minute poti scapa de riduri.
Cum functioneaza? Crema se aplica cu o pensula in zonele cu riduri de pe fata, in zona ochilor, pe frunte, pe pometi, in coltul gurii si pe gat. Are efect de ameliorare a ridurilor si liniilor verticale de pe gat. Poate fi folosit pe ten mixt, sensibil sau gras fara probleme. Nu produce alergie. Se poate aplica si inainte de a va machia sau peste machiaj.

Totul despre orezul negru beneficii si proprietati

Care este diferenta dintre orezul alb si cel negru ?

Difera doar la culoare sau are si alte proprietati?
In primul rand cea mai mare diferenta intre cele 2 tipuri de orez este faptul ca orezul alb este ultraprocesat, iar cel negru este in starea sa naturala.

Konjac Forte capsula de slabit pe baza de glucomanan

A aparut un produs nou pentru slabit pe nume Konjac Forte. Despre proprietatile puternice in slabire a vorbit si doctorul Oz in emisiunea s-a de slabit.

Produsul este extrem de apreciat si de catre medicul nutritionist si dietetician Pierre Dukan cel care a creat renumita dieta Dukan. Produsul a aparut in reclame si la TV

Medicul nutritionist Anamaria Iulian ajuta copii sa slabeasca

Cum pot copii obezi sa slabeasca? La ce fel de medic trebuie dusi copii care au probleme cu greutatea? Daca aveti un copil obez/gras care are multe kilograme in plus, si ati dori sa-l ajutati sa slabeasca, puteti face cateva schimbari majore in viata acestuia.

Iata cum slabeste Iuliana Marciuc

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc se mentine in forma printr-o noua terapie de slabit. Este vorba de presoterapie care o ajuta sa elimine celulita si depunerile de grasime.
Pe Iuliana o cunoasteti probabil pentru ca ea prezinta emisiunea de pe TVR 2 "Destine ca-n filme" si este sotia cantarelului Adrian Enache.

Visislim Line - reduce grasimea de pe sold, talie si coapse

As dori sa slabesc in zona soldurilor, taliei si la coapse, ce sa fac? Am si metabolismul lent, dar imi doresc cu ardoare sa elimin obezitatea, se poate?

Daca te hotarasti sa slabesti in zonele cu probleme poti incerca sa tii o dieta, sa incepi sa faci treptat cat mai multa miscare si de exemplu sa iei niste suplimente care sculpteaza si remodeleaza corpul. Un exemplu ar fi capsulele marca Visislim Line.

Dieta cu andive

Ce sunt andivele? Andiva este o leguma pentru salate din familia cicoarei. Are forma alungita, are frunze ca si varza obisnuita si este plina de vitamine si minerale.Seamana putin ca si aspect cu laleaua. Ideala in meniuri pentru diete de slabire dar si pentru cure de tip tratament periodic de reenergizare si vindecare ale organismului.

Slim Duo Forte elimini kg in + si ziua si noaptea

Vreau sa slabesc, ce sa fac? Daca alegi varianta mai rapida de slabire cu ajutorul suplimentelor alimentare, poti incerca noile capsule de slabit produse in Romania de catre Laboratoarele Medica. Produsul se cheama Slim Duo Forte Original si este 100% natural si a fost creat special pentru eliminarea grasimilor din organism pe timp de zi si de noapte intr-un timp relativ scurt.

Retete noi din emisiunea Ajutor vreau sa slabesc

La inceputul acestui an 2014 pe canalul TV Prima Tv au reanceput editiile unei emisiuni de slabit. Emisiunea se numeste Ajutor vreau sa slabesc si a avut un succes incredibil si anul trecut. Pentru cei care doresc sa afle ce retete si sfaturi a dat nutritionista Cornelia Marin puteti gasi cateva retete in articol.

Metoda de slabit a Amnei - aparat japonez de slabit cu infrarosu

Cum slabeste Amna? Ce dieta tine? Cantareata Amna cunoscuta mai ales dupa melodia Tell me why sau Arme are mereu grija de silueta. Dupa mesele copioase de sarbatori, cantareata  sa faca un tratament de slabire cu un aparat japonez cu infrarosu.

Cu ce aparat slabeste Amna? Probabil ati vazut la Tv la stiri, despre inedita metoda de slabire cu infrarosu , doar ca la stiri nu prea se vedea clar ce aparat este. Ei bine aici vin cu detalii clare, despre aparatul minune care te scapa de kilogramele in plus cu doar 10 sedinte la salonul de infrumusetare.

Pliculetele Hapciu Solubil te scapa de raceala si gripa

Cum pot trata cat mai repede raceala ? Un remediu naturist din plante medicinale si uleiuri esentiale, produs la noi in tara ar fi produsul sub forma de pliculete, Hapciu de la Fares -solutia integral naturala in caz de raceala si gripa.
Cum functioneaza si ce efecte are ? Cand trebuie folosite ?

Detoxifiant cu ganoderma bun in cure de eliminare a toxinelor

Ce suplimente alimentare se pot lua pentru purificarea corpului? La noi in Romania sunt sute de produse special create pentru detoxifierea organismului. Un exemplu ar fi produsul numit "Capsule Detoxifiant cu Ganoderma P127" produs la noi in tara de firma Fares.

Septilin de la Himalaya

In ce cazuri se recomanda luarea tabletelor Septilin marca Himalaya? In descrierea prospectului scrie ca acest supliment alimentar din extracte vegetale se utilizeaza in urmatoarele cazuri:
- daca doriti imunizarea organismului pentru a se proteja mai usor in fata unor infectii
- este ideal pentru eliminarea alergiilor, pentru ca are efect antialergic daca se face tratament indelungat
- scade probabilitatea aparitiei gripei in perioada iernii atat la copii, adulti, chiar si persoanel cu varsta inaintata

Dieta rapida a stewardeselor 4 zile - 4kg

Daca va doriti o dieta rapida pentru eliminarea kilogramelor depuse dupa Sarbatorile de Iarna puteti incerca dieta stewardeselor numita si dieta Natman sau dieta New Mayo Clinic Diet.
In ce consta aceasta dieta? Se tine timp de 4 zile si se mananca un meniu fix prestabilit. Dupa ce 4 zile se tine o pauza si se reia dieta daca e necesar.

Raluca Tataru- Argentina din Inima de tigan a slabit 15 kg

Ati vazut cat de mult s-a schimbat actrita Raluca Tataru din telenovela Inima de tigan, Regina? Pe timpul filmarilor Raluca- avea rolul Argentinei (2007) era roscata, plinuta si cu unii chiar ziceau ca e grasa. De atunci tanara actrita a trecut printr-o dieta si o tranformare totala. Momentan este slaba si cu parul negru, zici ca nu o mai recunosti. Sincer acum la varsta de 24 de ani, arata senzational si merita felicitari pentru silueta ei de acum.

Sa pornim din nou in lupta cu kg in 2014

Vreau sa slabesc in acest an, cum sa procedez? Ce dieta sa tin? E inceputul anului 2014 si probabil multi dintre noi si-au propus sa slabeasca cateva kilograme in acest an. Daca intr-adevar iti propui sa slabesti, iata cateva sfaturi si trucuri care ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.

Viaderm Skin Beauty - capsulele nutricosmetice pt ten frumos fara riduri

Inaintez in varsta si au inceput sa-mi apara riduri, ce sa fac? Pot lua ceva medicamente, suplimente care hidrateaza tenul si trateaza fata, sa fie fara riduri? Raspunsul poate fi noul produs nutricosmetic de la Viaderm numit Skin Beauty.
Prospect Viaderm Skin Beauty: Aceste pastile sunt recomandate pentru ingrijirea tenului din interior.

Metoda de slabit a Corinei Chiriac

Ce dieta a tinut cantareata Corina Chiriac? Cum si in cat timp a reusit sa slabeasca?
Coria Chiriac a inceput dieta in urma cu 1 an si jumatate. Adica din iunie 2013 si pana in decembrie 2013 a reusit sa scape de 35 de kilograme.
Adevarul este ca din tinerete avea o silueta supla si mereu arata remarcabil.

Dieta Ritei Muresan, a slabit 40 kg in 10 luni

Cum a slabit Rita Muresan? In urma cu jumatate de an aparusera in presa articole in care scria ca fosta miss Romania se ingrasase considerabil. Candva fotomodel, vedeta a surprins multa lume cu kilogramele in plus pe care le avea. Ajunsese sa aibe peste 100 de kilograme.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog