Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Camelia Patrascanu a lansat cartea Horoscop 2015

Cei care asculta si citesc de obicei horoscopul zilei si la TV,  probabil au auzit de renumita Camelia Patrascanu care prezinta zi de zi la Antena 1 sau la Antena Stars - star zodiac.

Camelia si-a lansat o noua carte, care cu siguranta, merita achizitionata si citita, in tot anul care vine, in 2015 !

Cine este Camelia Patrascanu ? Este un astrolog profesionist de renume, este recunoscuta de Uniunea Europeana, este si psiholog si consilier transinformational si este autoarea a multor carti de tip horoscop din Romania.

Ea ofera zi de zi si saptamanal, sfaturi si informatii despre posibilele evenimente, atentionari legate de horoscopul zodiacal, compatibilitati, sfaturi in viata personala si de business, etc.

De aceasta data, in noua ei care e vorba de horoscopul pentru anul urmator, 2015. Cartea e lansata de editura "Amandoi" si e scrisa de Camelia Patrascanu.

Imaginea cartii horoscop 2015, de Camelia Patrascanu
Coperta cartii
Horoscop 2015, de
Camelia Patrascanu

In noua ei carte veti gasi  informatii legate de horoscopul detaliat pe fiecare zodie in parte, cu compatibilitati, directii generale de urmat in decursul anului urmator,  horoscopul anual pentru capitolele: dragoste, bani, cariera, sanatate, precum si un mic ghid util pentru fiecare luna a anului.

Cat costa ? Pretul cartii "Horoscop 2015" este de doar 15 lei !

De unde se poate cumpara ?
Actualizare (08 noi. 2014) cartea se gaseste online si AICI
Probabil ca se va vinde si la chioscurile de ziare si la  librarii.

Doamna Patrascanu a lansat si alte 2 carti de actualitate, recente :
- Horoscop 2014 - costul e de 15 lei si se vinde aici

- Horoscopul compatibilitatilor - pretul este de 30 de lei - cartea are 268 de pagini si da informatii concrete despre cum, cine si care zodie cum se potriveste cu alte zodii.
Se poate procura pe acest site


Actualizare 01.dec.2014: am vazut ca se cauta foarte mult cartile Cameliei, si uneia dintre carti - Rescrie-ti destinul - i se face reclama in mod regular la TV, deci, cine este interesat de cartea "Rescrie-ti destinul", o poate cumpara online de AICI

Cine cauta Horoscopul pentru 2016 scris tot de Camelia Patrascanu gaseste detalii in acest articol.

Cine crede in horoscop ? Chiar se potrivesc cele spuse in horoscop, cu cele intamplate in viata de zi cu zi  ? Haideti sa povestim. Asteptam comentariile obiective si in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de social media (facebook si google plus) ale blogului.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog