Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Green Sugar - Stevie inlocuitor de zahar cu zero calorii

Indiferent ca tinem sau nu dieta, sau dorim doar sa traim cat mai sanatos posibil, primul pas este sa eliminam zaharul alb rafinat din alimentatie, pentru ca zaharul alb are foarte multe efecte nedorite asupra organismului. In ultimii ani s-au descoperit sau redescoperit diverse substante si metode de indulcire, care permit eliminarea zaharului alb in intregime, din dieta.

Diverse afectiuni gastrointestinale si de alta natura, obliga persoanele afectate sa renunte complet la zahar, insa, in afara de miere, cu care stie tot omul ca se pot indulci cafeaua si ceaiul, nu toti cunosc paleta destul de mare, totusi, a inlocuitorilor de zahar NATURALE, care nu au efecte secundare si nu prezinta riscuri pentru cei afectati.

Cu ce se poate inlocui deci zaharul traditional ("zahar cristal") ?


Exista mai multe solutii, dintre care va prezentam azi una naturala, cu ZERO calorii, indulcitorul natural Green Sugar. Tradus din engleza, in lb. romana i se spune "zaharul verde" si este de fapt un indulcitor natural extras din planta Stevia Rebaudiana. (stevie)

Nu este vorba de stevia romaneasca, ci este o planta originara din America de Sud, din a carei frunze se extrage acest zahar bio noncaloric sau zahar cu zero calorii.

Ce proprietati si indicatii are zaharul verde din stevia rebaudiana ?

Folosirea green sugar in alimentatie are urmatoarele beneficii:
- ajuta la slabit si apoi la mentinerea greutatii ideale, pentru ca nu are deloc calorii, fata de zaharul alb, care contine 387 de calorii la o cantitate de 100 grame. ( O lingurita de zahar are cam 4 g.)

- are o putere mult mai mare de indulcire decat cea a zaharului autohton, indulcind de aproape 300 de ori mai bine decat zaharul alb

- scade tensiunea arteriala
Cumpara de aici online Indulcitor natural Green Sugar
Indulcitor natural Green Sugar
 - accelereaza secretia insulinei, ducand la reducerea glicemiei si marirea enegiei
- previne formarea cariilor
- are proprietati antifungice si antibacteriene
- ajuta digestia, opreste pofta de mancare exagerata sau impulsiva
- este indicat in alimentatia persoanelor care au candidoza, (cunoscut in limbaj popular ca "candida digestiva", ) si trebuie sa evite total mierea si zaharul

- scade tendinta de consuma produse nocive gen - tigari si bauturi alcoolice (numai pentru acest lucru, ar merita deja sa il consume o mare parte a populatiei !)
- contine fibre, vitamine (A, C) si minerale (Crom, Magneziu, Fosfor, Calciu si Zinc)
- se poate folosi si adauga in cafea, ceai, deserturi, gemuri, retete dulci de orice fel
- poate fi utilizat si de persoanele cu diabet, sau cele care au glicemia mare, cei care sufera de sindromul colonului iritabil sau de fenicetunurie (cei care trebuie sa evite indulcitorii cum este aspartamul)

Cat costa si de unde se poate procura ?

Green Sugar - sau zahar din stevia rebaudiana are un pret de aproximativ 20 de lei, daca il cumperi sub forma de capsule - il puteti cumpara  online de ex. aici, sau 26 de lei sub forma de  pudra impachetata in 50 de stick-uri.
O cutie de Green Sugar pulbere de 300 gr are un pret de 40 de lei si il poti achizitiona de aici.

Exista si in varianta lichida de 50 ml - o sticluta costa in jur de 10 ron pe care o puteti comanda de la acest link.

Desigur, e mai scump decat zaharul alb, care costa in jur de 3 lei la kg, insa merita sa investesti in asa ceva, mai ales daca e atat de bun si folositor pentru organism si sanatate. Este gresit sa vrei sa cumperi totul la cel mai mic pret, si sa ai si pretentia sa te mentii sanatos cu produsele ieftine.
Vorba veche, "dai un ban, da' stai in fata" e valabila si in domeniul sanatatii.

Gustul Green Sugar difera putin fata de cel al zaharului obisnuit, dar e acceptabil. Nu are efecte secundare si nu e nici adictiv, deci poti renunta la folosirea steviei mult mai usor decat la folosirea zaharului. Deja este un lucru cunoscut, si recunoscut in cercurile stiintifice, ca zaharul alb este mai adictiv decat nicotina, cu stevia insa, cu green sugar, nu ai aceasta problema !


Cine foloseste stevie ? Ati incercat deja Green Sugar ? Sau alt produs din extracte de stevie ? Cat se poate slabi cu pastilele green sugar ? Haideti  sa povestim deschis despre aceste subiecte, sau pe paginile de facebook sau google+ ale blogului, respectiv, asteptam comentariile obiective, si in casuta de comentarii de sub articol.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog