Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cat de buna este epilarea cu Philips Lumea IPL?

Ce aparat ajuta cel mai bine la eliminarea parului de pe picioare ? Cu ce sa ma epilez care sa dureze mai mult timp ?

Unul din cele mai promovate produse de ingrijire personala pentru femei este epilatorul Philips lumea IPL (Intense Pulsating Light = lumina cu pulsare intensiva).

Chiar si vedeta Laura Cosoi spune ca foloseste acest aparat pentru epilat si e foarte multumita de rezultate.

Dar ce inseamna IPL? Tehnologia care sta la baza epilarii IPL este o tehnologie noua, inovatoare si inseamna epilare cu lumina intens pulsata. "IPL" este prescurtarea denumirii englezesti, "Intense Pulsed Light" sau "Intense Pulsating Light".

Multe saloane cosmetice si de infrumusetare ofera servicii de epilare profesionala cu aceasta tehnologie. Acest aparat de epilat, despre care vorbim noi aici insa, inlocuieste sedintele scumpe la saloanele de frumusete, si iti da posibilitatea sa indepartezi parul nedorit de pe corp, acasa la tine, in ritmul tau, oricand doresti. Fara prea multe batai de cap, si in comfortul propriei case !

De ce este unic Philips Lumea Ipl ? In primul rand, este foarte usor de folosit, este confortabil, epileaza usor si in zonele delicate/discrete, nu trebuie sa faci nici un fel de schimb de piese, nu trebuie sa folosesti nici un fel de creme sau geluri sau benzi / stripuri, pentru ca il poti folosi deja imediat ce ajunge coletul la tine, fara accesorii aditionale, nu are cabluri / fire, deci nu trebuie sa il conectezi in timpul folosirii la priza.

Pe ce zone ale corpului se poate folosi ? Te poti epila si scapa de parul nedorit simplu si usor pe picioare, brate, abdomen, axile (sub brate) si in zona inghinala (bikini)

Evident, dupa un anumit timp in care-l utilizezi, fiind un aparat cu acumulator intern, trebuie sa il reincarci. Daca nu are fir alimentator cum se incarca ?

Inainte si dupa folosire, se pune la alimentare in incarcatorul sau, care vine la pachet in geanta speciala. Timpul de incarcare este de aproximativ 2 ore.

Aparatul profesional de epilat
Lumea cu tehnologie
Intense Pulsating Light
= I.P.L, de la Philips
In descrierea epilatorului scrie ca are 5 etape de viteze pentru depilare mai rapida sau mai lenta. Are si functie de filtrare integrata UV (raze ultraviolete) si inel de siguranta.

Culoarea epilatorului Lumea este alb cu mov (combinatie de culori foarte la moda, "trendy")

Functioneaza pe orice tip de piele / par ? Din datele tehnice am aflat ca NU functioneaza la persoanele care au pielea foarte inchisa la culoare, si la cei care au par roscat, alb, cenusiu-grizonat, blond foarte dechis.

Este eficient insa in cazul persoanelor care au firele de par blond natural, saten si negru, si se poate folosi si de persoanele cu pielea sensibila.

Ce pret are un epilator lumea IPL de la Philips ?

Costul unui astfel de epilator modern este in jur de 1600 de lei.

Unde il pot comanda online ? Se poate gasi si cumpara de ex pe acest site

Daca il cumperi pe site-ul indicat, primesti transportul coletului gratis, si ai inclusiv posibilitatea de a-l cumpara in rate !

Intrebarea este daca merita acesti bani ? E o metoda ieftina sau scumpa ? Cred ca depinde doar de cat de mult iti pasa de tine :)

Ce parere aveti despre aceasta metoda de epilare ? Cate zile sau cate saptamani dureaza epilarea cu lumina intens pulsata (I.P.L.)?

Va invitam la discutii si comentarii  aici sub articol pe blog, desigur sunteti bineveniti cu opinii si pareri personale obiective, si pe paginile de facebook sau google+ ale blogului

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog