Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

-10 kg in 3 luni : slabire in viteza, cu Slimero Raspberry Ketone

In categoria produselor de slabit a aparut un nou pachet special pe baza de cetona de zmeura. Este vorba despre gama Slimero intr-un set roz si contine 3 produse.

Noul set contine o tinctura, niste capsule, si un bodygel 100% organic .

Combinate, cele trei produse intr-un program natural de slabire, se pare ca ajuta la eliminarea a 10 kilograme in doar 3 luni (90 de zile).
Nu este primul produs careia i se face reclama cu asemenea enunturi, insa, daca ne gandim bine, cate 3 kilograme si ceva pe luna, suna complet normal, nu pare a fi exagerat, deci practic, putem spune ca e un program normal de slabire, efectuat in ritm normal.
Imaginea reclamei noilor produse slimero
Reclama noilor produse Slimero
dintr-un newsletter pe care l-am primit

Desigur, fiecare componenta a gamei se poate cumpara si separat, insa pentru efect garantat, se recomanda folosirea concomitenta a produselor.

Cand spunem "noile" produse slimero, nu e vorba doar de un mod de exprimare, pentru a face sa para ca e vorba de un produs nou !
Cu vreo 2 ani si jumatate in urma, a mai existat un produs slimero, care a fost foarte cautat, si foarte cumparat, care dupa o vreme, pur si simplu a disparut de pe piata, si nu s-a mai gasit pentru vreun an de zile. L-am redescoperit in oferta unuia din cei mai mari distribuitori online de produse naturale, si am si completat atunci articolul respectiv.
Slimerto pt slabit recomandat de Adelina Pestritu
Slimerto pt slabit
recomandat de Adelina
Pestritu

Despre produsul vechi, care este un produs total diferit de gama slimero despre care vorbim in articolul curent, se poate citi aici.

Prospectul noilor slimero (de cetona de zmeura) scrie ca au urmatoarele beneficii: topesc grasimile, opresc pofta de mancare, ajuta organismul sa elimine mai usor grasimile, modeleaza si tonifica corpul pentru a garanta o silueta supla si bine definita.

Cum se consuma ? Cum se folosesc noile produse slimero ?

Administrarea tincturii se face in fiecare zi. Doza zilnica este de 2,5 mililitri amestecata cu un pahar mare de apa, cate o "portie" la pranz si la cina. 

Capsulele Slimero raspberry ketone - (adica, cetona de zmeura) se iau cate 1 capsula la mic dejun si 1 bucata la masa de pranz, cu apa multa.

Crema Slimero actioneaza din exterior, si se aplica zilnic. Se poate pune pe picioare, coapse, brate, solduri, burta, pentru ca topeste grasimile eficient.

Este indicat pentru eliminarea aspectului de coaja de portocala (celulita) pentru ca reda fermitatea pielii.

Ingredientul de baza la toate produsele Slimero actuale, este exctractul de zmeura numit cetona - renumit pentru proprietatiile sale dovedite de slabire.

Ce pret au noile produse slimero si de unde le pot cumpara ?

Crema (tub de 150 ml) separat, costa in jur de 40 de lei, pastilele (60 bucati intr-o cutie) au un pret de aprox. 60 ron, iar tinctura costa cam 50 de lei. Intregul set -pachet de slabire Slimero recomandat de Adelina Pestritu il puteti comanda de aici la pretul de 99lei.

Toate produsele le gasesti si le poti comanda si pe un link colector, (toate cele 3 produse pe o singura pagina), de pe acest site

Ati incercat deja noile produse Slimero ? Cat sunt de eficiente ?

Are efecte secundare, contraindicatii vreunul din componente ? Poate provoca reactii adverse ? Haideti sa discutam deschis despre aceste produse si multe altele, sau lasati-va comentariile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de facebook sau google+ ale blogului. Asteptam comentariile obiective cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog