Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabire intr-o luna cu 30 Days Slim

Cu ce se poate slabi in doar 30 de zile ? Ce capsule ajuta la eliminarea kilogramelor in plus intr-un timp scurt, in doar o singura luna ?

O solutie ar fi pachetul de slabit numit "30 Days Slim".

Combinat cu unele pastile care ajuta la eliminarea apei din corp, de exemplu  "WaterLost" (pe care il primit gratis la achizitionarea pachetului 30daysslim) , acest supliment asigura o slabire eficienta si rapida.

Produsele sunt marca Sensilab, sunt produse in Cehia, si sunt recomandate de Florentina Opris !

 Prospectul 30 Days Slim - adica subtire in doar 30 de zile - scrie ca:

- ajuta la subtierea taliei si la remodelarea corpului
- opreste pofta de mincare
- arde grasimile
- imbunatateste metabolismul
- ajuta in tratarea obezitatii

In acest pachet sunt 3 cutii separate, care ajuta la scaderea in greutate.

Imaginea reclamei 30 days slimEste vorba despre "Appetit Stop" (opreste pofta de mancare pe durata dietei), "Fat Burner" ( topeste straturile de grasime) si "Metabolism Boost" (contribuie la slabirea rapida si pe timpul noptii in timpul somnului, accelerand metabolismul).

Ce contin aceste suplimente de slabire?

"Appetit Stop" contine extracte din fructul renumit pentru proprietatile sale benefice in orice dieta de slabire, Garcinia Cambogia cu 60% continut de acid hidroxicitric (HCA), crom, si acid ascorbic
(vitamina C)

"Fat Burner" contine seminte de struguri, extract din portocale amare, anghinare, si extract din alge marine brune(lat. Ascophyllum nodosum)

"Metabolism Boost" contine extract din cafea verde, ceai verde, iarba mate, papadie, inulina, seminte de struguri.

"Waterlost" contine soc negru, ceai de Java, alge marine brune Kelp, papafie, iarba mate, seminte de struguri.

Cum trebuie luate aceste pastile ? Cum se administreaza 30 days slim ?

Administrarea se face in felul urmator:

- dimineata inainte cu o jumatate de ora sa mananci, la mic dejun, trebuie sa iei 1 tableta Appetit Stop cu 1 pahar de apa.
- dupa ce ai mancat la micul dejun, iei cate 1 pilula de Fat Burner si una de Metabolism Boost, tot cu 1 pahar de apa.

- cu o jumatate de ora inainte sa iei masa de pranz, iei inca 1 capsula Appetit Stop
- dupa ce ai mancat masa de pranz, mai iei inca un rand - 1 pastila Fat Burner si una Metabolism Boost cu inca un pahar mare de apa.

Water Lost- impotriva retentiei excesive a apei in organism - se ia 1 capsula dimineata, cand mananci, cu 1 pahar mare de apa si inca 1 la masa de pranz.

Au contraindicatii aceste produse ?

Prospectul scrie ca nu au voie sa foloseasca aceste produse persoanele care au boli de tiroida.

Respectiv, femeile aflate in perioada de sarcina si mamele care alapteaza,  NU au voie sa consume deloc, aceste suplimente !

Poate avea efecte secundare? Provoaca reactii alergice? Aceste suplimente nu contin gluten si nici lactoza sau GSO (nu contin extracte de glande animale, deci sunt pur naturale).

Deci teoretic, nu provoaca reactii alergice. Daca totusi aveti simptome de greata, voma, stari febrile, incetati imediat folosirea produsului si prezentati-va la medicul de familie.

La ce costuri se ridica intreg pachetul de slabire 30 Days Slim ?

Pachetul complet are un pret de aproximativ 150 de lei. La acesta cutie ce contine cele 3 produse de slabit, de baza, vine gratis cutia cu capsulele WaterLost.

Daca comandati in acest mod, produsul il primiti practic mai ieftin, pentru ca adunand fiecare produs in parte, ar costa mai mult.

Unde se poate cumpara? Se gaseste momentan in mod exclusiv prin comanda online (cumparand pe internet) pe site-ul ACESTA

Inca nu stiu daca se vinde sau nu in magazine bio sau farmacii.

Chiar cumparand online insa, se pare ca in afara de capacitatea produsului respectiv de a fi de un real ajutor in slabire, pachetul 30 days slim vine si cu alte beneficii, pentru ca, firma producatoare si vanzatoare, ofera o consultatie gratuita tuturor clientilor, cu un nutritionist al firmei, printr-o simpla inscriere cu un e-mail.


Cine a reusit sa slabeasca asa in 30 de zile ? Ati incercat deja produsul ? Cunoasteti pe cineva care a slabit cu acest pachet ? Cate kilograme ati slabit ?

Asteptam parerile si comentariile voastre aici in casutele de comentarii de sub articol,dedicat tuturor subiectelor legate de stilul de viata sanatos, fitness, si slabire, sau pe paginile de facebook si google plus ale blogului.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog