Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Epilare usoara cu depilatorul electric de la Veet - Easy Wax

Probabil toata lumea a vazut si a auzit de reclama acestui produs la televizor, radio, chiar si pe multe site-uri de pe internet, despre epilatorul electric marca Veet EasyWax.

Cum functioneaza ? In aparatul epilator Easy Wax de la  Veet, se pune o banda de ceara de unica folosinta. Aparatul se incalzeste la temperatura corecta, nu arde ! Aplicarea benzii este perfecta, uniforma, si te ajuta sa faci acasa o epilare, ca la salon !

Apoi, la o epilare urmatoare, se va folosi o rezerva cu ceara de la Veet.

 Ce zone se pot epila cu acest depilator electric ? Aparatul funcioneaza in doua moduri cu 2 feluri de rezerve diferite.

O rezerva cu benzi de ceara este creata special pentru depilarea bratelor si a picioarelor.
Epilatorul electric
Veet Easy Wax

Cealalta rezerva se foloseste pentru depilarea zonelor mai sensibile, adica in linia chilotilor, zona inghinala / bikini,  si in zona axilei.

Cum se foloseste ? Care e modul de intrebuintare Veet Easy Wax ?

Prospectul scrie ca se incepe cu rezerva Veet, care se pune in dispozitivul de incalzire. Apoi se conecteaza aparatul la priza, pentru 20 de minute. In acest timp ceara ajunge la temperatura corecta pentru a-ti face epilarea acasa, fara sa te arda.

Depilatorul are un roll-on, cu care se aplica ceara incalzita in directia de crestere a parului.

Se pune o banda depilatoare peste stratul de ceara. Cu putina apa, se umezeste si se ridica banda depilatoare rapid, in directia opusa cresterii parului. Aceeasi banda se poate folosi de mai multe ori intr-o "sedinta depilatoare".

Cand ati terminat faza de epilare, puteti folosi servetelele Perfect Finish, pentru a scapa de orice urma de ceara. De unde fac rost de servetele Perfect Finish? In fiecare rezerva primesti gratis cateva bucati, alaturi de benzile de ceara !

Ce contine ceara Veet ? Ceara e facuta din ingredientele: Glyceryl Rosinate (rosinat gliceric sau rosinat esteric), Parfum, Paraffinum Liquidum (parafina lichida), Butyrospermum Parkii Butter (unt de shea), Triethylene Glycol Rosinate (rosinat trietilen-glicol)

(Rosinatele sunt uleiuri esterice stabile, rezultate in urma unor procese chimice specifice in mod special industriei de cosmetice, prin prelucrarea unor saruri minerale sau extrase minerale din plante)

Desigur multa lume se intreaba, cat costa acest aparat pentru epilare si unde se gaseste ?

Pretul unui kit pentru epilare Veet Easy Wax este la un pret acceptabil.

 Pe internet il poti cumpara de exemplu pe acest site


Rezerva de ceara destinata epilarii pe picioare si brate,  costa putin

Intr-o cutie, pe langa rezerva de 50 ml. primesti 12 benzi depilatoare, 4 servetele Perfect Finish si instructiunile de utilizare

Il puteti comanda online de exemplu pe aceasta pagina


Rezerva de ceara roll -on Veet speciala pentru epilarea in zona bikini si axila are un pret mic si se poate cumpara direct pe aceasta pagina.

Produsul fiind foarte popularizat in diversele medii, TV, radio, si altele, e posibil sa se fi terminat stocurile foarte repede, in plus, pretul este mai mult decat decent, daca ar fi sa comparam acest produs cu alte epilatoare de la producatori mai ... renumiti.

Cine a folosit / testat deja epilatorul electric Veet ? Cat e de bun? Epilarea cu acest aparat cate zile / saptamani tine ? Asteptam pareri si comentarii  in casutele de comentarii google plus si facebook de sub articol, respectiv, pe paginile facebook ale blogului.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog