Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alimente care trateaza balonarea

Cum pot scapa de balonare? De multe ori dupa ce mananc diferite mancaruri mi se umfla burta si simt cum ma balonez imediat.

Ce metoda pot urma ca elimin aceasta stare?
 Cel mai interesant lucru este ca poti trata problemele de balonare cu anumite alimente. Este vorba despre urmatoarele:
 - seminte/nuci - de la alune pana la nuci braziliene toate ajuta sa elimini inflamatiile de la nivelul intestinelor si micsorarea burtii si senzatiei de burta plina -simptome ale balonarii
 - orezul brun- contine fibre care curata si mentin stomacul sanatos

 - iaurt bio natural - contine bacterii bune pentru intestine numite Bifidus si Lactobacilus care mentin digestia sanatoasa. Se poate combina cu putina scortisoara pentru un gust special. Aceasta combinatie ajuta si la slabire.

Solutii simple antibalonare
 -  consuma legume fierte sau gatite si nu crude. Legumele preparate termic nu produc discomfort intestinal, cele crude insa pot produce balonare si flatulenta

 - ghimbirul are proprietati benefice pentru digestie, eliminarea senzatiilor de greata, scade starea de balonare si de gaze intestinale. Este mai eficient cand este amestecat cu lamaie si apa fiarta.

 - usturoiul- este un alt remediu natural pentru aceasta problema. Purifica organismul, curata ficatul.
 - ananas - sucul fructului de ananas este renumit pentru tratatea bolilor de stomac.

 Desigur de un real ajutor in caz de balonare este apa. Nu cea carbogazoasa, ci apa plata. In caz de balonare consumati multa apa sau ceai bun pentru digestie.

Sper sa va ajute aceste informatii. Voi cum va vindecati de balonare?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog