Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dana Savuica slabeste prin criogenare cu tratamentul vedetelor

Dupa mesele copioase de Paste, Dana Savuica a ales un tratament inedit de slabire. Este vorba de sedinte de criogenare care presupune inghetarea stratului de grasime de pe burta, coapse, fese, etc.

Unde isi face tratamente de slabire Dana? Salonul de infrumusetare se numeste Noblezza si se afla in Bucuresti si acesta se numeste tratamentul Vedetelor.

Ce inseamna si cum se face o sedinta de criogenare? Este un procedeu de slabire imediata in zona abdomenului sau a altei zone tratate. Elimina grasimea de pe burta cu o singura sedinta. Rezultatele sunt vizibile dupe 3 saptamani.
scapa de burta prin inghetarea grasimii
Aparatul care ingheata grasimea

Tratamentul de criogenare se face cu ajutorul unui aparat special numit Cooltech care raceste zona unde stratul de grasime trebuie eliminat, pana la minus 8 grade in doar 1 minut. In momentul cand ingheata zona tratata, aparatul strange prin vacuum stratul de grasime si il ingheata. Intreaga procedura are efect de liposuctie doar ca nu presupune nici un fel de operatii.

Cat costa sedinta de criogerare? Pretul unei sedinte este in jur de 300 de euro adica in jur de 1300 de lei. Unde este locatia cabinetului de infrumusetare Noblezza? Adresa este strada Putul lui Zamfir nr 63, sector 1 Bucuresti. Site-ul lor este www.noblezza.ro . Vedetele au fost sfatuite sa urmeze aceasta metoda de slabire de catre Diana Paraschiv, specialista clinicii in estetica noninvaziva.

Care vedete au slabit la Noblezza? Pe langa Dana Savuica au mai apelat la tratamente de infrumusetare si Nicoleta Luciu, Gabriela Carstea, Adelina Pestritu si Denisa Nechifor (fosta iubita a lui Adrian Cristea)

 Credeti ca eficient sa slabesti prin inghetarea colaceilor? Voi ce parere aveti? Astept comentarii  sub articol, sau pe pagina de facebook si google plus al blogului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog