Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de cosuri cu apa argintata

Cum se poate trata acneea de pe fata ? Ce metoda se poate folosi pentru eliminarea bubitelor ce apar din cauza cosurilor ? Un tratament natural - considerat chiar si leac babesc bun pentru sute de afectiuni - este apa cu argint coloidal numita si apa argintata.
Toata lumea stie ca din cauza dereglarilor hormonale si a kilogramelor in plus, Nicoleta Luciu s-a ingrasat si i-au aparut cosuri urate pe fata. Ea a reusit insa sa elimine acneea si a inceput sa si slabeasca folosind acest produs, pe langa dieta si sport.

Ce este apa argintata si ce beneficii are?

Prospectul scrie ca argintul coloidal este o solutie sub forma lichida care are efect de antibiotic natural. Trateaza cu succes orice infectie si intareste sistemul imunitar.

Cand se recomanda sa folosesti apa cu argint ?

Argint coloidal First Defense comanda aici livrare Romania
Argint coloidal First Defense
comanda aici livrare Romania
Ofera potentiala vindecare in  caz de candida, acnee, eczeme, iritatii, inflamatii si eruptii pe piele, micoze, muscaturi de insecte, dezinfecteaza si vindeca ranile externe, ochii inflamati, infectiile la nivelul urechilor, gatului, in caz de gripa, gastrita, herpes, nas infundat si curgator, raceli frecvente, pneumonie, sindromul Lyme.

Ajuta chiar si la regenerarea oaselor si intarirea sistemului imunitar la adulti si copii.

Ce culoare si ce gust are ? In unele cazuri, solutia lichida de argint coloidal este incolora, sau are culoare galbena. Gustul e usor metalic (daca exista asa ceva ... e putin neobisnuit, gustul, dar te poti obisnui cu ea)

Cum se administreaza ? Care e modul de folosire ? Se poate da si la copii ?

Argintul coloidal se poate ingera adaugand cateva picaturi in apa, dar se poate utiliza si extern, in cazuri extreme unde se pulverizeaza sau se unge cu o bucata de vata imbibata cu apa argintata in zona afectata.
 
In momentul in care luati intern solutia, folositi lingurite de plastic, sticla sau ceramica si NU din metal.
Click pentru a cumpara Argin Coloidal Aqua Nano forte direct prin legatura noastra de afiliere
Comanda produsul de aici
cu livrare in Romania
Se poate administra si copiilor, in felul urmator, dupa ce agitati sticluta inainte de folosire:

- la bebelusi care au intre 6-12 luni se da o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi (produsul First Defence)
- la copii care au intre 1 an si 12 ani, se administreaza 1 lingurita de 3 ori pe zi (produsul First Defence)
- la adulti se administreaza intre 20-50 ml. cu lingurita, dimineata.

Totusi inainte de folosire, consultati-va cu un medic specialist. Doza zilnica maxima recomandata intern este de 50 ml.

Cat costa apa argintata si unde se vinde ? Pretul unei sticle difera de la producator la producator.

De exemplu produsul First Defence marca Secom, pe baza de argint coloidal, are un pret de 122 de lei. Sticla are 118,5 ml.

Se gaseste in farmacii, plafare, magazine naturiste. Online il puteti comanda direct de pe acest site cu livrare in Romania.

Un alt produs tot cu argint coloidal este Argint Coloidal AquaNano Forte 30 ppm- sticla are 500 ml si un pret de aproximativ 40 de lei. Il puteti procura de exemplu de pe acest site  cu livrare in Romania.

Comanda aici argint coloidal cu livrare in strainate toata Europa
Comanda aici argint coloidal
cu livrare in strainate
toata Europa
Update! Pentru cei care vor produse pe baza de argint coloidal dar sunt in afara tarii, au acum posibilitatea de a cumpara de la acest site produse cu argint coloidal cu livrare in st
rainatate in toata Europa .

Desigur pretul e diferit, e in euro, undeva la 7 euro dar merita daca iti trimit coletul in diaspora.

Produsul nu are efecte secundare si nici contraindicatii.

Poate provoca reactii adverse doar daca aveti alergie la ingredientele solutiei argintate.

Cine a folosit deja aceste produse ? Le-ati incercat ? Tabloidele si ziarele care se ocupa cu viata vedetelor, spun ca Nicoleta Luciu a incercat apa argintata si ea personal, si le-a dat si copiilor ei, care au scapat rapid de raceala.

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog