Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Laura Cosoi si-a lansat o carte cu retete

Vedeta Laura Cosoi a scris o carte numita " Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi". Aceasta carte este descrisa de Laura ca si un jurnal culinar cu ilustratii (poze). Lansarea cartii este ppe 5 martie 2014 dar deja este disponibila online.


S-a apucat de aceasta carte dupa ce a participat la emisiunea MasterChef - de la Protv -Proba celebritatii.
imagine carte laura cosoi retete
Coperta cartii Ramai la masa
(Laura Cosoi)
Adora sa gateasca mancaruri sanatoase si gustoase de a ceea a adunat toate retetele si le-a publicat in aceasta noua carte.

Carte are 144 de pagini si contine retetele Laurei Cosoi care sunt foarte usor de gatit, se fac rapid si au un gust delicios.
Pentru ca este adepta stilului de viata sanatos, Laura gateste numai retete sanatoase care nu ingrasa, care asigura o alimentatie echilibrata. De multe ori Laura gateste din pasiune in timpul liber si se bucura de aceste preparate impreuna cu familia si prietenii ei de suflet.

Ce pret are cartea Laurei Cosoi? Cartea de bucate " Ramai la masa?..." costa in jur de 33 de lei.  Se poate cumpara deja de exemplu de pe acest site...

In curand va fi disponibil si pe rafturile librariilor. Cel mai important lucru este ca pe site-ul de mai sus puteti cere si cumpara editia digitala - electronica a cartii pentru cei care au tableta, aplicatii reader  pt android sau citesc carti direct de pe iPad sau iPhone.

Cine a citit deja cartea? V-au placut retetele ei? Astept pareri si comentarii in casutele de comentarii de sub articol, respectiv pe paginile noastre de facebook si google plus asociate blogului.




...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog