Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Giulia a slabit 18 kg cu ceaiul Rithual Silhouette

Multa lume se intreaba cum a slabit Giulia Anghelescu dupa nastere? Ce dieta a tinut? Raspunsul se pare ca vine de la produsele Rithual Paris.
Se pare ca Giulia a reusit sa slabeasca 18 kilograme cu ceaiul numit Rithual Paris Silhouette. Este un ceai francez, ce contine doar ingrediente naturale.

Prospectul ceaiului scrie ca:
- ajuta la eliminarea kilogramelor in plus
Asa arata ceai cu care a slabit giulia anghelescu dupa sarcina. Cumpara acum.
Cutia ceaiului Rithual Paris
- arde si dizolva straturile de grasime
- te energizeaza
- elimina toxinele din corp
- are efect antiaging

Ce ingrediente contine?  Pachetul de slabire Rithual Silhouette contine 2 feluri de ceai.
- unul este un ceai pentru slabire total, iar celalat este un ceai pentru drenaj.

Primul ceai contine: Camelia sinensis (ce este de fapt ceai verde), Prunus avium este cunoscut sub numele de cires, zea mays (porumb),Sambucus nigra care este socul negru,Lemon adica lamaie.

Al doilea ceai contine: Aspalathus linearis (care este cunoscut sub numele de ceai rooibos sau ceai rosu), Hypericum perforatum adica sunatoare, Linum usitatissimum (ceai seminte de in), pulbere din trandafir japones, macese , vanilie si iasomie.
Ce cantitate au pachetele de ceai? Fiecare cutie in parte contine 60 grame de ceai.
Cat timp se tine cura de slabire cu ceaiul rithual? Un astfel de pachet se recomanda ca si tratament de slabit pentru 20 de zile.

Cum se utilizeaza? Modul de administrare este in felul urmator:
 In prima zi se bea din ceaiul 1 iar a doua zi din ceaiul de drenaj, procedeul se repeta pe durata celor 20de zile. Sa zicem ca ceaiul 1 se bea in zilele cu numar par si celalat in zilele cu numar impar.
 Ce cantitate se bea zilnic? In fiecare zi se bea cate 1 cana de ceai inainte de micul dejun si una inainte de cina. Ceaiul se prepara prin infuzie. Adica intr-o cana puneti cu o lingurita mica din ceai peste care turnati apa fierbinte. Acoperiti pentru un sfert de ora dupa care se bea imediat.

 Ce contraindicatii are? Se poate folosi si dupa ce ai nascut? Rithual nu se recomanda pentru slabire pentru mamele care au nascut recent si alapteaza inca, sau femeile insarcinate. In aceste situatii se poate folosi DOAR dupa recomandarea medicului!!!
 Cat slabesc cu acest ceai? Se zice ca poti slabi cam 7 kg in 14 zile.

 Cat costa? Pretul unei cutii de ceai Rithual Silhouette Paris este in jur de 99 de lei. Unde se gaseste? De unde se poate procura? In Romania il poti cumpara de ex pe site-ul acesta.
 Inca nu am gasit magazinele naturiste sau farmaciile in care se vinde dar revin cu detalii.
 In cazul in care cumparati 2 cutii iesiti mai ieftin pt ca platiti doar 169 de lei.

 Cine a folosit deja acest produs? Chiar ajuta? Este eficient sau nu? Pe langa ceaiul de slabit ati tinut si dieta si ati facut si sport? Astept pareri si comentarii sub articol, sau veniti pe pagina de facebook sau google+ al blogului.

 In categoria produselor Rithual se mai gasesc Rithual Skin, Derm, Buste.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog