Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dvd-ul Florentinei Opris - Exercitii penru trup si suflet..

In aceasta luna - adica martie 2014 impreuna cu revista Avantaje apare la chioscurile de ziare un dvd lansat de Florentina Opris. Dvd-ul se numeste "Exercitii pentru trup si sfaturi pentru suflet"

Pe DVD gasesti un program de exercitii prezentate de Florentina timp de 30 de minute. Cu ajutorul acestor exercitii poti face sport la tine acasa cand ai tu timp pentru a face miscare. Sfaturile utile prezentate de Florentina vin in ajutorul celor care isi doresc sa slabeasca, sa faca cat mai multa miscare, sa isi regaseasca echilibrul interior si desigur sa se relaxeze.


Cat costa dvd-ul? Daca il cumperi impreuna cu revista Avantaje - platesti in jur de 14 lei, in schimb daca faci separat comanda la dvd direct de pe internet , pretul dvd-ului este in jur de 28 de lei.

Unde gasesc sa cumpar dvd-ul de exercitii pt trup si sfaturi?  Se poate face comanda direct in magazinul online de pe site-ul Florentinei pe acest link http://shop.florentina.ro
Alaturi de aceste exercitii Florentina recomanda pentru slabire si produsul Lipogold.

Sfaturile in dieta, sport si alimentatie sanatoasa ale Florentinei  le puteti vedea la televizor in emisiunea Sport Dieta si o Vedeta.
Desigur puteti urmarii postarile ei si pe facebook pe pagina ei oficiala
https://ro-ro.facebook.com/FlorentinaOpris.PrimaTV

Cine a facut deja exercitiile de pe dvs? Sunt grele sau usoare? Va ajuta sa slabiti si sa va mentineti in forma? Astept pareri si comentarii in casuta de sub articol.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog