Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Concurs de alergat in Centrul Vechi din Bucuresti

Cine iubeste sa alerge in aer liber si sta in Bucuresti are posibilitatea de a participa la un eveniment inedit. Sambata 29 martie 2014 are loc "marea alergare" de 5 km si 10 km in Centrul Vechi din Capitala.

Evenimenul se numeste 5km Bucharest Old City Race. Este o cursa de alegare care nu conteaza in cat timp faceti cursa ci sa va miscati in aer liber alaturi de alti participanti, iar la sfarsitul cursei sa stati povestiti langa o limonada.

Pentru a participa la eveniment e necesar sa va inscrieti pe site-ul http://5km.ro/
Desigur trebuie sa alegeti care ruta doriti sa o alergati - cea de 5 sau 10 km si e necesar sa fiti in forma si sa aveti experienta in domeniu :)
cros sportiv de 5 si 10 km
Logo eveniment

Cat costa? Taxa de participare pentru km5 este de 50 lei, iar pretul platit pentru 10 km este de 80 de lei. Cursa de 5km este necompetitiva adica la final nu se castiga marele concurs. Totusi participantii inscrisi primesc un kit de participare ce consta in: numar de participare, medalie, acces la un after party, sapca asics si o limonada.
Crosul de 10 km este competitiv si in kitul lor va fi in plus un tricou tehnic Asics, cronometrare electronica, medalie, acces afterparty, numar concurs,

Cand incepe alergarea? Programul incepe la 10:30 cu sosirea participantilor, la 11:30 incepe startul pentru 10 km de alergat apoi la 13.00 incepe startul pt km5. La 14.00 After party iar la orele 14.30-15.00 Premierea castigatorilor.

Detalii despre concurs, inscrierile,regulamentul, traseul exact cu harta si ruta trasata gasiti pe  site-ul mentionat mai sus.

Cine merge la alergat in aer liber prin Bucuresti in aceasta primavara?
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog