Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsulele ProDiet pt slabit cu ceai rosu si verde

A mai aparut un supliment alimentar care vine in ajutorul celor care vor sa castige in lupta cu kilogramele. E vorba de Pro Diet de la Vitara Plant.
Prospectul scrie ca este facut special pentru eliminarea surplusului de kilograme, pentru mentinerea greutatii corporale dupa dieta si pentru functionarea normala a metabolismului lipidic.


Ce beneficii are? O cura cu acest produs ajuta la: slabire in mod natural, simplu si sanatos, scade pofta de mincare, iti da energie pe timpul dietei, echilibreaza colesterolul, detoxifica si  purifica organismul.
Ce contin aceste pastile? Ingredientele din compozitia suplimentelor sunt ceai verde, ceai rosu (care este numit si rooibos), chitosan si vitamina C.

Cum se tine cura de slabire cu Pro Diet? Administrarea capsulelor este de 1 bucata in fiecare zi, doar dimineata cu un pahar mare de apa imediat dupa ce ai mancat. Acest produs Nu se foloseste in acelasi timp cu alte medicamente. Daca tineti tratamente medicamentoase consultati-va cu medicul inainte de a folosi produsul.
Capsule cu ceai rosu si verde pt eliminarea kg in plus
Flacon Prodiet

Are contraindicatii? Poate provoca reactii adverse, efecte secundare? Pro Diet nu se foloseste de femeile insarcinate, de mamele care alapteaza si nici de persoanele sensibile, sau care au alergie la crustacee.

Cat costa o cutie? Pretul unui flacon este in jur de 72 de lei. O cutie contine 90 de capsule ce ajung pentru 3 luni de zile.
Unde gasesc sa cumpar produsul? Se gaseste in magazinele bio, naturiste sau se poate cumpara online pe acest site.

Acest supliment alimentar este fabricat in Spania si este 100% organic.

Cine a slabit deja cu Prodiet? Cat este de eficient? Astept pareri si comentarii sub articol, pe paginile de google+ si facebook ale blogului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog