Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Iata cum a slabit Claudia Patrascanu

Cu ce dieta a reusit sa slabeasca cantareata de la trupa Sexxy, Claudia ? Ce cura de slabire a tinut? Claudia a dezvaluit pentru ziarele din media secretul slabirii ei. A adaugat in alimentatia ei, zilnic ouale de prepelita.
Ea consuma aceste oua si dimineata si seara.

Desigur face mult sport. Zilnic dimineata alearga cativa kilometri iar in fiecare saptamana merge de 3 ori la sala de fitness.

Claudia a slabit 12 kilograme, rezultatele se vad foarte bine. Acum are 51 de kilograme. Claudia are o inaltime de 1,70 m si initial ajunsese la 63 de kg.

In poza alaturata puteti vedea cum arata Claudia mai plinuta si cum arata acum slaba dupa dieta si sport.
Cantareata Claudette inainte si dupa cura de slabire
Claudia inainte si dupa dieta
Pe Claudia o mai cunoasteti si sub numele de Claudette.


Ce proprietati benefice au ouale de prepelita ? Valorile nutritionale:
Pe langa faptul ca sunt foarte sanatoase, ajuta la scaderea poftei de mancare, da energie de viata pe timpul dietei, este un aliment medicament plin de vitamine si minerale.

Contine vitamina B1, vitamina B2, fosfor, fier, magneziu. Contine substante antialergice ce ajuta la tratarea bolilor alergice.

Cat costa si unde se pot cumpara? Ouale de prepelita costa putin. Se gasesc pentru comanda online si de la acest supermarket.

Oul de prepelita are 158 de calorii. Cum recunosti ouale de prepelita? Sunt mult mai mici cam de marimea unei nuci si au pete maronii pe coaja.

 Puteti lua legatura cu ea prin pagina ei oficiala pe facebook https://ro-ro.facebook.com/claudia.patrascanu.7
Cine a slabit deja cu oua de prepelita? Astept pareri si comentarii aici sub articol.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog