Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta stricta a cantaretei Claudia Ghitulescu

Cu ce fel de cura de slabire a slabit cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu? Dupa numeroase metode de slabit incercate, Claudia s-a hotarat sa urmeze o dieta restrictiva recomandata pentru ea personal de catre un medic nutritionist. Acest meniu saptamanal a ajutat-o sa slabeasca si sa se mentina la greutatea ideala.

Ce mancaruri mananca ca sa fie subtire? Meniul Claudiei consta in urmatoarele:
Incepe ziua la mic dejun cu 2-3 felii de paine de grau intreg cu rosii, castraveti, ardei si branza de vaca. Optional in loc de acest tip de mancare poate consuma iaurt cu cereale integrale si seminte, nuci, migdale, fructe goji.
Claudia Ghitulescu dieta nutritionist
Claudia Ghitulescu

Ca si gustare mananca 1 grapefruit, sau 1 mar sau o portocala la alegere.
La masa de pranz consuma legume sote cu carne preparata la gratar sau la cuptor
Peste cateva ore mai are o gustare dintr-un fruct si seminte de goji

La cina poate alege intre carne de vita sau de pui la gratar cu salata de legume.
Desigur are permis sa manance si alimente mai consistene insa doar 1 data pe saptamana. Aici poate alege intre prajitura, telemea, cartofi sau fructe de mare.

Poze cu Claudia puteti vedea prin profilul ei de facebook oficial https://www.facebook.com/claudiaghitulescuoficial
Pe Claudia o puteti vedea destul de des la televizor, numai in luna februarie a acestui an a aparut la emisiunile Draga mea prietena Kanal D unde a promovat si beneficiile kickboxingului, sau la Antena Stars la emisiunea Adrianei Bahmuteanu.

Felicitari pentru eforturile pe care le face Claudia prin urmarea unei diete destul de restrictive, pentru a arata mereu bine si cu o silueta de invidiat. Voi ati putea urma o astfel de dieta? Ce parere aveti despre un astfel de meniu si stil de viata?
Claudia este nascuta pe 15 noiembrie 1977 si este cunoscuta pentru numeroase melodii populare si de petrecere pe care canta: Vreau sa-mi traiesc viata, Pentru dragoste omul ar face orie, Ce frumoasa-i dragostea, etc.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog