Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cartea care te invata sa scapi de pietre la fiere si ficat

Am peste 30 de ani si se pare ca am pietre (caliculi biliari) la ficat si fiere, ce tratament pot face sa imi recapat sanatatea?
O solutie salvatoare o puteti gasi in cartea numita "Scapa de pietre la ficat si fiere" scrisa de Andreas Moritz.

In descrierea cartii scrie ca este un puternic instrument pentru redobandirea sanatatii si a starii de bine. Veti gasi o prezentare pentru o cura de detoxifiere speciala pentru ficat si fiere care trebuie sa dureze 6 zile. Dupa aceasta perioada se zice ca va veti simti mai tanar/a cu 10 ani.

Dupa aceasta cura scrisa de dl Moritz vor aparea urmatoarele beneficii pentru sanatate: dispar toate simptomele bolilor digestive, afectiunile legate de probleme de circulatie, respiratie, sistem nervos si osos, sistem reproductiv.

Aceasta metoda ajuta la refacerea fierii si al ficatului si le ajuta sa functioneze corect si sanatos.
Cartea este disponibila in limba romana.

carte program detox ficat si fiere
Cartea pt eliminarea pietrelor
Cat costa cartea si unde se gaseste? Pretul este in jur de 29 de lei si se gaseste in librarii. Si pe net il puteti cumpara de exemplu pe acest site.

Pe cine a ajutat aceasta carte? Cat de eficienta e detoxifierea ficatului? Chiar v-ati simtit mai bine dupa eliminarea pietrelor? Astept pareri si comentarii sub articol . Voi ce fel de tratamente ati folosit pentru aceasta afectiune?

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog