Faceți căutări pe acest blog

Septilin de la Himalaya

In ce cazuri se recomanda luarea tabletelor Septilin marca Himalaya? In descrierea prospectului scrie ca acest supliment alimentar din extracte vegetale se utilizeaza in urmatoarele cazuri:
- daca doriti imunizarea organismului pentru a se proteja mai usor in fata unor infectii
- este ideal pentru eliminarea alergiilor, pentru ca are efect antialergic daca se face tratament indelungat
- scade probabilitatea aparitiei gripei in perioada iernii atat la copii, adulti, chiar si persoanel cu varsta inaintata

- cine face un tratament cu antibiotice in cazul unor boli care tot revin, recidivante, daca completeaza tratamentul cu pastilele Septilin durata tratamentului se scurteaza simtitor vindecarea fiind mult mai rapida.
Imaginea cutiei capsulelor Septilin Himalaya
Cutia capsulelor Septilin
- foarte benefic pentru tratarea naturista in caz de infectie cronica, acuta ale sistemului respirator, a infectiilor ORL

Ce compusi contine ? Ingredientele din Septilin sunt:
-Maharasnadi quath care este un produs indian ayurvedic planta des utilizata pt tratarea artitei si reumatismului;

-Tinospore cordifolia numit si Guduchi sau Amritha, Rubia cordifolia se mai numeste Manjistha sau Indian Madder in engleza;Septilin tablete antigripa
Emblica officinalis sau Amalaki sau agrisa indiana; Moringa pterygosperma; Glycyrrhiza glabra care se cheama lemn dulce in lb.romana; Balsamodendron mukul, Conch shell calx sau Turbinella pyrum.

Cum se face cura cu acest produs? Modul de tratament difera putin la copii si adulti. Administrarea pastilelor la copii care au peste 6 ani este de 1 medicament de doua ori pe zi. La adulti se da cate 2 bucati de doua-trei ori pe zi. Pentru restabilirea sanatatii se pot face cure cu acest supliment alimentar intre 1 si 6 luni de zile.
Nu are contraindicatii si nici nu provoaca reactii sau efecte secundare.

La ce pret se gaseste? O cutie cu 100 de tablete costa in jur de 23 de lei !)

Se poate cumpara in toate farmaciile si magazinele naturiste din tara(teoretic).

Desigur il gasiti si online pe mai multe site-uri. Poti cumpara Septilin, DE AICI


Cine a luat deja Septilin? E chiar atat de bun?  Chiar te apara de gripa si infectii? Spuneti-va opiniile si parerile aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog