Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pliculetele Hapciu Solubil te scapa de raceala si gripa

Cum pot trata cat mai repede raceala ? Un remediu naturist din plante medicinale si uleiuri esentiale, produs la noi in tara ar fi produsul sub forma de pliculete, Hapciu de la Fares -solutia integral naturala in caz de raceala si gripa.
Cum functioneaza si ce efecte are ? Cand trebuie folosite ?

Din momentul in care simtiti durere in gat, aveti nasul infundat, tusiti, febra si aveti dureri musculare - simptomele raelii si gripei este recomandat sa incepeti imediat administrarea pliculetelor de ceai Hapciu R30.
Din prospect reiese ca printre efectele produsului sunt urmatoarele:
- scade febra
- dezinfecteaza, curata si elibereaza nasul infundat
- produce transpiratie prin care "alunga raceala si gripa"
- trateaza inflamatiile
Ce contin pliculetele Hapciu ? In fiecare plic se afla urmatoarele ingrediente: extract din Trifoiste de balta - denumirea stiintifica Menyanthes trifoliata, extract din Isop- care este cunoscut si sub numele de Hyssopi Herba, ulei din Eucalip (den.latina Eucalipti aetheroleum), extract din scoarta copalului Salcie (Salicis cortex), flori de soc (Sambuci flos), busuioc (latina Basilici herba), ulei din menta (Menthae aetheroleum), ulei din lamai (Citri aetheroleum), stevia rebaudiana, fructoza, vitamina C, zahar si amidon.

Remediu natural din plante medicinale si uleiuri impotriva racelii, gripei
Cutia cu pliculetele Hapciu
Ce gust are? Produsul are un gust dulce si foarte deosebit. Nu trebuie indulcit deloc.
Cum se foloseste ? Modul de administrare: Pliculetul se desface si se adauga la o cana de ceai fierbinte sau la o cana cu apa fiarta. Se amesteca si se bea fierbinte. Imediat ce l-ati baut, veti incepe sa transpirati si efectele de insanatosire se vor vedea rapid. Cate pliculete trebuie folosite intr-o zi ?

La adulti si adolescenti (peste 14 ani) se recomanda utilizarea de 3-4 pliculete pe zi (mereu amestecate cu apa sau ceai fierbinte), la copii care au intre 7 si 14 ani se vor da 2 sau 3 plicutele zilnic, la copilasii care au intre 3 si 6 ani se da 1-2 pliculete care se portioneaza pe parcursul unei zile. Cat trebuie sa dureze un tratament cu Hapciu solubil? Un tratament dureaza intre 3 si 7 zile.

Au contraindicatii plicurile Hapciu ? Da. Atentie Nu se da la bebelusi si copii care au sub 3 ani. Nici persoanele care sufera de diabet nu il pot lua.
Poate provoca reactii alergice sau efecte secundare ? Se poate folosi impreuna cu alte medicamente ? Nu provoaca efecte secundare, poate fi luat in acelasi timp cu medicamente daca faceti vreun alt tratament medicamentos. Atentie totusi cine are alergie la oricare dintre ingredientele produsului, trebuie sa evitati folosirea acestei metode de tratament impotriva gripei si racelii.

Cat costa o cutie ? Intr-o cutie sunt 20 de pliculete de Hapciu solubil si are un pret de aproximativ 17 de lei. Se gaseste la orice farmacie, magazin naturist si desigur online pe net. Se poate face comanda direct pe acest site.

Cat sunt de eficiente aceste pliculete ? Din marturiile celor care au incercat vindecarea cu ele, reiese ca multi au fost foarte incantati de gustul special al produsului. Vindecarea apare deja de la  prima folosire....Astept pareri si comentarii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog