Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Metoda de slabit a Amnei - aparat japonez de slabit cu infrarosu

Cum slabeste Amna? Ce dieta tine? Cantareata Amna cunoscuta mai ales dupa melodia Tell me why sau Arme are mereu grija de silueta. Dupa mesele copioase de sarbatori, cantareata  sa faca un tratament de slabire cu un aparat japonez cu infrarosu.

Cu ce aparat slabeste Amna? Probabil ati vazut la Tv la stiri, despre inedita metoda de slabire cu infrarosu , doar ca la stiri nu prea se vedea clar ce aparat este. Ei bine aici vin cu detalii clare, despre aparatul minune care te scapa de kilogramele in plus cu doar 10 sedinte la salonul de infrumusetare.


Asa a slabit Amna dupa sarbatori
Asa arata aparatul Spa cu infrarosu
Aparatul pe care l-a folosit Amna la slabire si detoxifiere se numeste Iyashi Dome si este creat dupa o metoda japoneza. Efectul aparatului este de  eliminare a toxinelor si a metalelor grele din organism in timp scurt si rapid. Acest aparat pe langa efectul de sauna slabeste, purifica si elimina celulita (coaja de portocala)
Aparatul este creat pe baza de ceramica si titan.
Are efecte adverse o astfel de terapie de slabit?  In urma sedintelor nu apar nici un fel de stari de discomfort sau durere de cap.
Aparatul seamana cu solarul adica e ca o capsula  sau un tub pe  orizontala care functioneaza pe infrarosii.

Cat dureaza o sedinta cu acest aparat pt slabire pe baza de infrarosu? O sedinta are o durata de jumatate de ora. In cele 30 de minute de terapie, se vor arde 600 de kilocalorii adica echivalentul la unei sedinte de alergare de aproape 20 de kilometri.
Unde poti face cure de slabire cu infrarosu? La ce saloane de spa, infrumusetare? Un astfel de aparat Iyashi Dome a fost adus pentru prima data in Romania la Hotelul Alpin Resort Hotel &Spa din Poiana Brasov.
Datele de contact ale hotelului si al  sectiei Vitrarium Spa sunt  localitate Poiana Brasov, judet Brasov Romania Telefon 0735-012.521/0721-266.839 sau 0268-262.343, Fax 0268-262.435 site www.hotelalpin.ro
Despre acest aparat au fost si la Observator interviuri cu  Alexandra Iliuta -wellness advisor Premier Palace Hotel &Spa si modelul profesionist Laura Chelariu care l-a incercat si a fost superincantata de rezultate. Pielea fina ca de bebelus si lipsa kilogramelor in plus.Cu o singura sedinta se pot slabi pana la 2 kilograme.

Cat costa o sedinta de slabit in aparatul cu infrarosu Iyashi Dome cu care a slabit si Amna? O sedinta are un pret de 50 de euro adica in lei costurile ajung la 220 ron aproximativ.
Cine a folosit acest aparat sa slabeasca? Merita banii o astfel de terapie ca sa slabesti? Astept pareri si comentarii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog