Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Detoxifiant cu ganoderma bun in cure de eliminare a toxinelor

Ce suplimente alimentare se pot lua pentru purificarea corpului? La noi in Romania sunt sute de produse special create pentru detoxifierea organismului. Un exemplu ar fi produsul numit "Capsule Detoxifiant cu Ganoderma P127" produs la noi in tara de firma Fares.

Prospectul capsulelor scrie ca produsul e facut doar din plante medicinale naturale si are urmatoarele efecte benefice:
- este depurativ ceea ce inseamna ca ajuta la curatarea organismului de toxine si metale grele
- are efect diuretic si laxativ
- protejeaza ficatul de toxine
- protector impotriva radiatiilor si intoxicatiilor chimice
- este antioxidant
- regleaza si scade colesterolul.

Ce ingrediente contine? Produsul se compune din urmatoarele plante: extract din ciuperca Reishi -Ganoderma lucidum, carbune medicinal, brusture (nume latin Barbanae radix), frunze de armurariu (Silybi mariani fructus), frunze de aloe vera, extract din Schisandra sinensis si fructe de soc (denumirea stiintifica Sambuci fructus).

supliment alimentar care purifica si te scapa de toxine
Detoxifica-te cu Ganoderma
Cand trebuie sa faci o cura de detoxificare?

 Daca suferi de oboseala cronica, ai alergii, iritatii pe piele (urticarie, eczema), daca ai colesterolul mare, suferi de intoxicatii de la medicamente sau alcool, probleme la ficat de exemplu ai ficatul gras numit in termeni medicinali steatoza hepatica, ai urmat tratamente medicamentoase puternice, chimioterapie.
Daca ai aceste simptome e bine sa faci o cura cu aceste capsule detoxifiante cu ganoderma.

Cum se adminitreaza? Modul de folosire este de cate o capsula de trei ori pe zi inainte de a manca. Adica inainte de mic dejun, pranz si cina. Daca suferiti de diferite alergii sau ai probleme de intoxicatii cronice modul de utilizare difera putin. Se iau cate 2 capsule de trei ori pe zi, tot inainte de a lua masa.
Cat trebuie sa dureze o cura de detoxificare?  Un astfel de tratament dureaza intre 30-60 de zile adica intre 1 si 2 luni depinde de afectiuni. Desigur se recomanda consultarea doctorului daca suferiti de afectiuni grave. Dupa un astfel de tratament se tine o pauza de 4 saptamani dupa care se poate reface o cura de detoxificare daca mai e cazul.

Cat costa capsulele? O cutie cu 60 de bucati are un pret aproximativ de 32 de ron.
De unde le pot cumpara? Se gaseste in farmacie, magazine naturiste sau online pe internet. Il puteti cumpara de exemplu pe site-ul acesta.

A luat cineva aceste pastile? Cum v-ati simtit dupa o cura de detoxifiere? Astept pareri si opinii aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog