Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Topeste grasimile cu produsul Malinie

Ce capsule noi de slabit au aparut pe piata? Un produs nou lansat de Sensilab este Malinie. Este un medicament cu o formula puternica care contribuie la scaderea in greutate. Acest produs este recomandat de catre Florentina Opris.

Ce beneficii are?  Prospectul scrie urmatoarele:
- accelereaza arderea depunerilor de grasime si stopeaza depunerea noilor straturi de grasime
- ajuta la slabire
*articol actualizat in 6 sept.2017*

- opreste pofta de mancare
- are efecte rapide si vizibile
- iti garanteaza returnarea banilor daca nu slabesti in 30 de zile.

Cutia Malinie pt dieta
Care este miraculoasa formula de slabire din Malinie? Pastilele au o combinatie de ingrediente speciale.  In continutul capsulelor sunt: extracte din zmeura (contine 98% cetona de zmeura - raspberry cetone), extract de ceai mate organic (lat. Ilex paraguareinsis) si extract de portocala amara (Citrus aurantium). Despre fiecare dintre aceste plante in parte se stie ca au proprietatea de a elimina kg in plus.

Cum se administreaza? Modul de utilizare: trebuie luate cate o capsula cu un pahar mare de apa de doua ori dupa  mese principale adica dupa mic dejun si pranz sau pranz si cina.
Pentru garantarea slabirii se recomanda sa faceti sport cat mai des.
Ce contraindicatii are? Nu se foloseste de catre mamele care alapteaza si nici in timpul sarcinii. Cine are probleme cu inima sau are sensibilitate la cofeina nu are voie sa ia acest produs.

Cat costa o cutie? Un flacon cu 60 de capsule care iti ajung pentru 1 luna de zile are un pret de aproximativ 69 lei.
Daca cumperi 2 cutii iesi mai ieftin, adica primesti reducere de 38% si platesti doar 89 de ron.
 Se gaseste pe internet prin site-ul http://www.sensilive.ro

Actualizare din 6 sept.2017: se pare ca producatorul nu a avut succesul scontat cu acest produs, si a renuntat definitiv atat la site-ul pe care se vindea, cat si la produs ca denumire. Pe situl producatorului sensilab, acest produs nu mai apare deloc intre cele vandute. Pastram aici articolul din motive de SEO si de informare.

Nu stiu daca se vinde deja in farmacii sau magazine naturiste, eventual revin aici cu informatii.

Cine a luat deja Malinie? Cate kilograme si in ce perioada ati reusit sa slabiti? Dupa slabire v-ati ingrasat din nou? Astept pareriile si comentarii voastre in zona de comentarii sau pe facebook.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog