Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slim Ultimate Raspberry cu zmeura, sofranel si clarinol

Cum pot sa slabesc? Ce sa fac sa scap de obezitate? O metoda de slabit ar fi cu ajutorul unor suplimente alimentare care sa vin in ajutorul dietei. Un exemplu este produsul Goldnutrition Slim Ultimate Raspberry.
Ce beneficii are?
Prospectul produsului scrie urmatoarele: Creat intr-o formula unica concentrata, are ca efect reglarea activitatii adinopectinei. Ce inseamna asta? Adinopectina este hormonul care accelereaza consumul de energie al organsmului si regleaza nivelul glucozei si al lipidelor fara sa afecteze inima si circulatia sanguina. Regleaza nivelul colesterolului.

Ajuta la detoxifierea corpului. Are efect antioxidant. Accelerand metabolismul contribuie la reducerea greutatii corporale.
Click pe imagine pentru a achizitiona Slim Ultimate Raspberry direct prin legatura noastra de afiliere

Cum se administreaza? Aceste capsule se iau zilnic sub forma de cura. Una se ia dimineata la mic dejun si una la pranz. Nu luati mai multe capsule decat e indicat, pentru ca pastilele sunt foarte concentrate si va faceti mai mult rau decat bine. NU depasiti doza recomandata.
Ce contine? Ingredientele din Slim Ultimate Raspberry sunt: cetona -extract de zmeura (lat. Rubus idaeus), clarinol CLA (acid linoleic conjugat), extras din seminte de Sofranel (latina Carthamus tinctorius), maltrodextrina, gelatina, dioxid de siliciu, dioxid de titan.
Producatorul pastilelor este EcoNutraceuticos.

Ce contraindicatii are? Nu este indicat in sarcina si nici pentru mamicile care alapteaza. Persoanele care sunt alergice la oricare ingredient din compozitia capsulelor trebuie sa evite folosirea lor la slabit. NU se da copiilor.

Ce pret are? O cutie costa in jur de 68 de lei. Un flacon contine 60 de tablete. Unde se gaseste? De unde pot cumpara? Il puteti comanda la distribuitorul unic in Romania la Plafar. In toata reteaua de magazine Plafar va fi disponibil spre vanzare in zona rafturilor cu produse de slabit. In farmacii nu stiu daca se va vinde. Online il puteti comanda pe site-ul ACESTA

Cine a slabit cu ele? In cat timp se vede ca dai jos kilogramele? Astept opinii si pareri in zona de comentarii aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere. Este posibil, ca in urma achizitionarii produsului prin legaturile respective de afiliere, editorii blogului sa incaseze un comision. Existenta legaturilor respective de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului !
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog